Copy
Eerste nieuwsbrief
Zendingscoaching
Webinar "zegen van de vluchteling"
Bekijk deze email in de eigen browser
U leest de eerste nieuwsbrief van Missie 1:8! Een nieuwe naam en een nieuwe website, maar dezelfde visie en passie voor zending. Deze zendingscoach bediening van CAMA komt meer op eigen benen te staan en deze nieuwsbrief is daarvan het resultaat. Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onder ander coachactiviteiten, handige tools en webinars. 

De naam "missie 1:8" is ontleend aan de tekst in het boek Handelingen. Deze tekst legt uit dat zending over geografische en culturele grenzen heen gaat. Als zendingscoaches is ons doel de gemeente te helpen op elk van deze genoemde doelen actief te zijn. 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in het verleden deel hebt genomen aan een webinar of ons eBook hebt gedownload.
Webinar " Zegen van de vluchteling" 
De komst van vluchtelingen zorgt op momenten voor een tweespalt in de Nederlandse samenleving. Volgens sommigen komen er teveel mensen naar ons land, andere zeggen dat ontheemde mensen uit oorlogsgebieden goed opgevangen moeten worden.
 
Op donderdag 31 maart zal om 20.00 uur Anette Hollander van Stichting Gave tijdens een webinar komen spreken over de plaats van de kerken ten opzichte van de stroom vluchtelingen die Europa en ook Nederland binnenkomen. Zij is betrokken bij vluchtelingenwerk in de buurt van Emmeloord en de ontmoetingsplek “House of joy” in Luttelgeest.

U kunt zich open door hier te klikken.

Webinar bekijken op www.missie1-8.nl!
Het laatste webinar van Corné Burger staat online op de website. Volg deze link
 
Wat is de Missie 1:8 Zendingscoach?
De zendingscoach levert een op maat gesneden traject, rekening houdend met de unieke gaven, talenten en passie van de gemeenten. De zendingscoach schetst een helder beeld van Gods zendingsopdracht en de door God gegeven rol van de gemeente daarbij. Hij helpt de gemeente een specifieke strategie te ontwikkelen, eventueel in samenwerking met andere partnerorganisaties.

Wat is de passie van Missie 1:8?
Missie 1:8 wil de gemeente helpen haar unieke roeping en gaven te ontdekken en te gebruiken om in samenwerking met anderen Jezus Christus bekend te maken aan alle volken. Het zendingscoachtraject is een mogelijkheden om de passie om te zetten in een haalbare strategie tot glorie van God.
Copyright © 2016 Missie 1:8, All rights reserved.


Wilt u de wijze waarop u deze emails ontvangt veranderen?
U kunt de voorkeruren aanpassen of afmelden van deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp