Copy
Nieuw! eBook "Gods hart voor de volken"
Bidden
Webinar 26 Mei met Erik Bakker
Bekijk deze email in de eigen browser
Tweede nieuwsbrief

Missie 1:8 begint steeds meer vorm te krijgen. Deze nieuwsbrief is daar een voorbeeld van. We willen kerken in Nederland informeren en coachen om de inzet bij zending te laten groeien. We zien steeds meer kerken die het initiatief nemen om na te denken over hun eigen betrokkenheid.

Graag vertellen we daar meer over. Geheel vrijblijvend kunt u een zendingscoach uitnodigen voor een uitleg van het zendingscoach proces. Stuur dan een email naar info@missie1-8.nl of kijk op www.missie1-8.nl.
eBook voor Korte-termijn-zending en kring 

Missie 1:8 biedt dit nieuw eBook aan als ondersteuning voor een korte termijn reis of voor gebruik in een kring. Bijbelse missionaire principes, cultuur verschillen, andere religie's, trends in zending, zijn zo maar wat thema's die aan bod komen. Er is zowel aandacht voor groepsverwerking als voor persoonlijke verdieping. Daarnaast sluit elk hoofdstukje af met uitleg over een onbereikt volk waar vervolgens in de groep voor gebeden kan worden.

Het boekje kan gelezen worden op een tablet of een mobiele telefoon. U kunt het boekje downloaden op de website van Missie 1:8 onder de menukeuze "Resources". Het eerste eBook staat daar ook voor u klaar.

We horen graag wat u van dit boekje vindt.
 
Bidden voor zending!

Gebed is een activiteit die bijna iedereen kan doen. Het gebed was in de eerste gemeente een vast onderdeel (Hnd2:42) en er zijn veel verhalen van mensen die door gebed mooie dingen zagen gebeuren. Om gericht te bidden, sturen zendelingen vaak gebedspunten mee. Op die manier krijgt u een kijkje in de keuken van het missionaire werk. Zendelingen kunnen vaak zien of u deze brieven leest. Neem de tijd om ze te lezen en daarna voor hen te bidden.

Naast de informatie die u van zendelingen ontvangt, zijn er ook een groot aantal bronnen op het internet die u kunt raadplegen om gericht voor een bevolkingsgroep te bidden:

Joshua project: Naast veel statistische informatie over onbereikte volken, worden er algemene gebedspunten per bevolkingsgroep genoemd. Deze website verwijst daarnaast door naar andere internet pagina's met nog meer gebedsinformatie. Een aanrader!

Operation World: Operation World is bekend van het bijna vuist dikke boek over zending. Op de bijbehorende website worden gebedspunten vermeld per bevolkingsgroep. 
Webinar "Missionair in Nederland" 

Erik Bakker woont samen met zijn vrouw in Venlo in het bourgondische katholieke zuiden van Nederland (www.erikbakker.nl).  Hij is in het verleden betrokken geweest bij verschillende gemeentestichtingsprojecten en werkt tegenwoordig bij het Leger des Heils. Bij het Leger is hij betrokken bij het project LEEF!  

Hij geeft daarnaast trainingen op het gebied van minimalistisch leven. Hij heeft een passie voor mensen en voor Jezus en leeft dat op creatieve wijze uit in zijn eigen omgeving. Hij kan in ruime mate handvatten aandragen aan gemeentestichters of mensen die missionair actief willen zijn in de eigen omgeving.

Het Missie 1:8 webinar “Missionair in Nederland” is op donderdag 26 mei om 20.00 uur. Geef je op via de website, per email info@missie1-8.nl of via de button hieronder:
 
Geef u op voor het webinar
Copyright © 2016 Missie 1:8, All rights reserved.


Wilt u de wijze waarop u deze emails ontvangt veranderen?
U kunt de voorkeruren aanpassen of afmelden van deze lijst

Email Marketing Powered by MailChimp