Copy
Adoptiemagazine online #4-2016: Afstammingsvragen
View this email in your browser

THEMA: AFSTAMMINGSVRAGEN

Wat hebben Carin Nibbering en An Mei van Dam gemeen? Nou, ten eerste staan ze allebei in dit decembernummer van het Adoptiemagazine online. Maar dat is niet de enige overeenkomst. Beide dames zijn geadopteerd en moesten in meer of mindere mate regelmatig dealen met afstammingsvragen.

Dat hoeft echter niet meer. Veel vragen zijn beantwoord, want alle twee vonden ze hun biologische ouders. Carin in Brazilië, An Mei in China. Carin verwerkte haar ervaringen in boek en een fototentoonstelling (zie pagina 10 en 11) bovendien vertelt ze haar verhaal in het Drieluik op pagina 15. An Mei en haar moeder Marion geven op pagina 6 tot en met 8 een inkijkje in hun werkwijze met betrekking tot het zoeken en de daarop volgende belevenissen in China.

Wie niet zelf(standig) wil zoeken kan aankloppen bij Fiom. Daar zit een zoekteam dat geadopteerden helpt om biologische familie te vinden in binnen- of buitenland. Kalinda Jager begeleidt hierbij (pagina 16-17).

Verder in dit nummer vaste rubrieken als Onderzoek Belicht, Vragenderwijs en Wetten en Regels. In laatstgenoemde rubriek gaat advocaat Vera Kidjan (pagina 12-13) dit keer in op de actualiteit: het advies van de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming.

Fijne feestdagen en veel leesplezier!

Naar het magazine

Het magazine liever printen? Dat kan.
 

Soms gaat er niets boven papier. Wilt u het Adoptiemagazine liever printen? Dat kan. Daarvoor moet u een (gratis) account aanmaken bij issuu.com.

Vervolgens zet u de volgende stappen:
  • Klik op de link hierboven: naar het magazine.
  • U wordt doorgeleid naar Issuu.
  • Voordat u kunt printen moet u de publicatie eerst downloaden.
  • Dat doet u onder de knop Download, onderaan de pagina.
  • (Als u nog niet bij Issuu bent ingelogd, moet u nu inloggen.)
  • Als u het magazine heeft gedownload en opgeslagen, kunt u het daarna printen.
Copyright ©  Stichting Adoptievoorzieningen. 

Ons emailadres is:
Redactie@adoptie.nl

Abonnement op het Adoptie Magazine Online opzeggen?
Klik op de volgende link: unsubscribe from this list