Copy
View this email in your browser
September 2018
Beste <<Voornaam>>, 


Het is zover! Een lang gekoesterde wens is uitgekomen voor van Empel Inspecties en Advisering! Na maanden van voorbereiding zijn we trots dat we het nu eindelijk wereldkundig kunnen maken: vanaf nu gaan wij opleidingen en trainingen volledig verzorgen onder de naam:
 

We starten met van Empel Opleidingen en TrainingVeel klanten hebben met ons gesproken over hun behoefte voor invulling van kennis van de diverse NEN- en SCIOS-normen. Vanaf nu kan van Empel Opleidingen en Training dit met kwaliteit en enthousiasme realiseren. Wil je op de hoogte blijven van van Empel Opleidingen en Training? Klik dan hier of op bovenstaande afbeelding.
Opleidingen:
Het structureel vergroten en verbeteren van vakkennis, en die toetsen of examineren is onze drijfveer. De SCIOS 1-7c opleidingen voldoen aan de laatste eisen en bereiden u voor op een erkend examen. Uiteraard zijn onze opleidingen afgestemd op de eisen van SCIOS en wordt er gebruik gemaakt van de modernste technieken en middelen. Omdat onze trainers uit de dagelijkse praktijk komen, vormt de toepassing van de theorie in de praktijk een belangrijk onderdeel van onze opleidingen en trainingen. Lees verder...
Workshops:
Via allerlei wet- en regelgeving dwingt de overheid u om uw installaties in een veilige conditie te houden. Dat stelt eisen aan u als werkgever, beheerder en uw medewerkers; een grote verantwoordelijkheid om die kennis up-to-date te houden. Met de diverse workshops bent u weer op de hoogte van regelgeving op verschillende gebieden stookinstallaties, elektrische installaties. Of de ins en outs van de NEN 3140. Lees verder ...
Trainingen:
De trainingen sluiten aan op de praktijk, de theorie die we tijdens de training bespreken, kun je direct in het trainingscentrum oefenen. Wat maakt dat je de volgende werkdag de geleerde kennis direct in de praktijk kunt inzetten.
Omdat onze trainers uit de dagelijkse praktijk komen, vormt de toepassing van de theorie in de praktijk een belangrijk onderdeel van onze trainingen. Alle  trainingen worden in beginsel verzorgd vanuit ons trainingscentrum in het Intechnium-gebouw in Woerden, maar ook een training op uw eigen locatie of een andere locatie naar keuze is mogelijk. Lees verder ... 

Van Empel Opleidingen en Training gaat op 1 oktober van start met het verzorgen van opleidingen voor alle SCIOS-scopes op W-gebied (1 t/m 7). Na de opleiding ben je voorbereid op het examen, waardoor je de opleiding kan afsluiten met een officieel examen.

Naast deze basisopleidingen hebben we binnenkort herhalings- of bijscholingstrainingen in verband met de op stapel staande 'Periodieke Toetsing'. De periodieke toetsing wordt in de SCIOS certificatieregeling binnenkort voorgeschreven.

Naast deze grote range van SCIOS-opleidingen biedt van Empel Opleidingen en Training ook diverse trainingen op het gebied van NEN 3140 aan, variërend van VOP tot Installatieverantwoordelijke NEN 3140.
 
Bekijk alvast hier het Intechnium gebouw
In het Intechnium-gebouw in Woerden hebben we een fantastische locatie gevonden voor onze opleidingen. Hier kunnen we gebruik maken van een volledig geëquipeerde praktijklocatie en mooie theorielokalen. Een prima catering, volop parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met OV zijn hier voorhanden.
‘HÉ VAN EMPEL? KENNIS EVENT’ TIJDENS VAKBEURS ENERGIE IN DEN BOSCH

Op 10 oktober a.s. organiseren wij in samenwerking met de vakbeurs Energie een kennis event onder de titel ‘Hé van Empel?’ In circa twee uur praten we u bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van inspecties met de focus op wet- en regelgeving en SCIOS. Zowel het bezoek aan de beurs als deelname aan dit event is geheel kosteloos. U hoeft zich alleen maar even aan te melden via onze website. Lees verder..
copyright © 2018 van Empel Inspecties en Advisering. Alle rechten voorbehouden.
 

Ons e-mail adres is:
info@vanempelinspecties.com

Wilt u de manier waarop u deze e-mails ontvangt aanpassen?

U kunt uw voorkeur hier aangeven of u kunt zich uitschrijven.