Copy
LiesFLITS
berichten van Portretschool Amsterdam en Liesbeth van Keulen
Kun je dit niet goed lezen? Klik hier om het in je browser te lezen
LiesFLITS 04-16
berichten van Portretschool Amsterdam en Liesbeth van Keulen
6 juli 2016

Laatste dag van de crowdfunding op donderdag 7 juli, wie maakt ons los voor de laatste € 135,-?

Het is onvoorstelbaar dat het lustrumfeest voorbij is...Wat hebben we er van genoten! Ik zelf niet in de laatste plaats. Zoveel mooie kunstwerken, tientallen exposanten, dag na dag geïnteresseerde bezoekers, trotse eindexamenkandidaten (zie de foto hierboven), blije prijswinnaars, mooie woorden, verrassende momenten, ontroering, samenwerken van talloze vrijwilligers (ik denk wel meer dan vijfentwintig man), betrokken sponsors, goed weer (niet te mooi, niet te lelijk ;-) ). Op de website heb ik foto's en het juryverslag van de wedstrijd gezet. Kijk maar op juryverslag.
De crowdfunding via -Voor de kunst- voor de huur van de hal loopt op donderdag 7 juli 2016 af. We zijn er echt bijna! Nog een heel klein beetje is nodig. Wie o wie gaat het doen? Degene die de laatste munten in de pot gooit, kan rekenen op een leuke verrassing bovenop de al zo ontzettend fijne tegenprestaties...! Klik op 'De allerlaatste euro's!' om de zeer gewaardeerde, voor eeuwig memorabele hekkensluiter(s) te kunnen zijn. 

En hoe ging en gaat het verder?


Meteen na het lustrum gingen de zomercursussen van start. Die waren als elk jaar tjokvol en heel gezellig. En op dit moment zit ik midden in het schrijven van het boek 'Portretschilderen in olieverf, de basis'. Het komt uit in oktober, november van dit jaar bij Kosmos Uitgevers.
Heb jij een glanzende set olieverftubes gekregen maar weet je niet wat je er mee moet? Of wil je al een tijd een portret schilderen maar je hebt werkelijk geen idee hoe te beginnen? Of heb je al wat geprobeerd en werd het niet wat je voor ogen had? Dan zou het boek je kunnen helpen. Dat is in ieder geval mijn intentie bij het maken ervan. Ik geniet zelf enorm van het schilderen van de voorbeelden, het bedenken en schrijven van lessen die je thuis zelfstandig kan uitvoeren. Het is alsof ik in en grote speeltuin zit! Als er ook maar iets van mijn eigen plezier bij de toekomstige gebruikers overkomt, is mijn missie geslaagd. Wil je op de hoogte gehouden worden over de boekpresentatie? Stuur dan een mailtje naar: portretschilderboek@gmail.com.

FIJNE ZOMER!! en vergeet het hek niet dicht te doen ;-)


Liesbeth van Keulen

Managing director Portretschool Amsterdam
 
Judith Leyster, zelfportret, 1630
Judith Leyster (1609-1660), 
zelfportret 1630, 
olieverf op doek,
74,6 x x65,1 cm

Portretschool Amsterdam

* Utrechtsedwarsstraat 28 A/L * 1017 WG Amsterdam * 06 1221 5721 *
 
E: portretschool@gmail.com
Website: www.portretschoolamsterdam.nl 
Facebook: https://www.facebook.com/portretschool.amsterdam/
Twitter: @atelierenschool
 

Atelier Liesbeth van Keulen

* Utrechtsedwarsstraat 28 A/L * 1017 WG Amsterdam * 06 1221 5721 *
 
E: liesbethvankeulen@gmail.com
Website: www.liesbethvankeulen.nl
Facebook: https://www.facebook.com/liesbeth.vankeulen.5
Twitter: @portretliesbeth
Pinterest: portretliesbeth
LinkedIn: Liesbeth van Keulen
Copyright © 2016 Portretschool Amsterdam, All rights reserved.