Copy
View this email in your browser
Beste Collega,
Ik wil je via deze weg een fijne zomervakantie wensen. Het was een bewogen jaar en ik denk dat iedereen echt toe is aan vakantie. Ik hoop dat je goed kunt uitrusten en helemaal kunt opladen voor het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief deel ik een aantal tips die je met ouders kunt delen voor de vakantie. Ook deel ik nog een aantal tips voor leerkrachten! 
 

Tips voor ouders in de vakantie

Het Meester Sander vakantieboek is een boek vol met inspiratie voor ouders met kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar. In dit boek geef ik tips voor in de vakantie. Van spelletjes tot educatieve apps. Het boek is een download en kan na aanschaffen direct gedownload worden. In deze blog lees je er alles over.

Voor wie is het Meester Sander Vakantieboek?

Dit boek heb ik speciaal geschreven voor ouders met jonge kinderen. Als leerkracht heb ik tientallen ideeen om met kinderen te doen in de vakantie. Ook ben ik helemaal thuis in de digitale wereld voor het jonge kind. Deze kennis deel ik veelal met collega’s, maar in dit boek met meer dan 60 tips deel ik deze tips ook met ouders. De tips zijn heel divers en er is voor ieder wat wils bij. 

Inhoud Meester Sander Vakantieboek

De inhoud van het boek is opgedeeld in 6 delen. In elk deel staan tips over een ander onderwerp. 

Deel 1. – Spelletjes – Een verzameling spelletjes om direct mee aan de slag te gaan. Voor thuis, onderweg en op vakantie.

Deel 2. – Tips voor de digitale wereld – Hoe ga je om met de digitale wereld? In dit deel geef ik tips om dit zo optimaal mogelijk in te richten.

Deel 3. – Doen! – Ga samen met je kind aan de slag! Creëer samen een hele eigen wereld.

Deel 4. – Leerzame Video’s – Antwoord op de vraag: Welke video’s zijn interessant en leerzaam voor kinderen? En hoe kan je kind zelf video’s maken.

Deel 5. – Educatieve Apps – Mijn tips voor educatieve apps op een rij.

Deel 6. – Naar Buiten – Ga samen naar buiten op avontuur. In dit deel geef ik praktische tips om samen buiten te spelen.

Bijlagen van het vakantieboek

Bij het boek zitten bijlagen die je direct kunt printen. Zo kun je gelijk aan de slag met alle ideeen. Ook zijn er links in het boek te vinden waar je nog meer extra materialen en video’s kunt vinden. 

Klik hier voor het meester Sander Vakantieboek

Delen met ouders – Meester Sander Abonnement

Veel leerkrachten hebben het Meester Sander abonnement. Zij kunnen het Meester Sander Vakantieboek gratis downloaden in de online omgeving en delen met de ouders van hun school. Ben jij leerkracht en wil je dit boek met ouders delen? Neem dan ook het Meester Sander abonnement. Meer informatie daarover vind je hier: www.meestersander.nl/abonnement

DOWNLOAD - Meester Sander Vakantieboek - Tips voor ouders met kinderen van 3 tot 7 jaar
DOWNLOAD - Meester Sander Vakantieboek - Tips voor ouders met kinderen van 3 tot 7 jaar
€5.95
Klik hier om het vakantieboek te downloaden
Een van de favoriete figuren van veel kinderen is Peppa. Is je kind ook gek op Peppa? Dan is dit echt iets voor jullie. Ga samen creatief aan de slag en laat je kind(eren) daarna lekker bewegen met Meester Sander en Peppa. Natuurlijk komen de bekende figuren uit de serie voorbij, maar eerst gaan jullie lekker creatief aan de slag met Peppa en samen een vlieger maken.

Deel deze link met ouders van de kinderen uit je klas. 
Klik hier voor de blog met video's van Peppa en meester Sander

Tips voor leerkrachten in de vakantie

Maak je eigen lettertype van je eigen handschrift. Ik heb dit gisteren gedaan en het is echt super simpel en leuk! Klik op de video om te zien hoe het werkt. 
De zomervakantie staat voor de deur en daarom deel ik in deze blog de beste lees, kijk, luister en doe tips van het afgelopen jaar met je. Het is tijd om je in alle rust weer op te laden en weer ruimte in je hoofd te laten ontstaan om fris aan het nieuwe schooljaar te beginnen. Zelf vind ik het in deze periode juist fijn om over onderwijs te lezen, zodat ik er in alle rust over na kan denken. Ik wens iedereen een hele fijne vakantie en ik hoor graag of je iets aan de tips hebt gehad.
Klik hier voor alle tips voor de zomervakantie
Een hele fijne zomervakantie! 

Groet,
Sander
Facebook
Website
Email
Instagram
YouTube
Copyright © 2021 MeesterSander.nl, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp