Copy

Dit is mijn instructieboek!

Mijn instructiemuren zijn al een aantal jaren een succes. Daarom kom ik nu met mijn eigen instructieboek. Dit is een hardcover boek met daarin een scherm. Wanneer je het boek openklapt gaat deze automatisch aan en kunnen de kinderen zelf kiezen welke instructievideo ze gaan kijken. 

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! 
Het instructieboek is de opvolger van mijn instructiemuur. De afgelopen jaren heb ik met veel succes de instructiemuur ingezet in mijn eigen klas. De kinderen scannen de QR code en komen bij de video uit. Dit boek is nog laagdrempeliger. Het is een hardcover boek met een scherm erin. Op het boek heb ik al 5 instructievideo’s voor je geplaatst. De video’s kunnen gestart worden door op de knop te drukken. 
Klik hier voor meer informatie over het instructieboek

Verander elk thema de video's op het instructieboek

Wanneer je het instructieboek aanschaft ontvang je toegang tot de online omgeving bij dit instructieboek. In de omgeving vind je voor heel veel verschillende thema’s instructievideo’s. Je kunt de instructievideo’s downloaden en op het boek plaatsen door middel van het bijgeleverde kabeltje. Je verbindt het kabeltje met een Windows computer en zet de bestanden over. 
Ook staat er in de online omgeving een download. Je plakt deze in het boek en zo zien de kinderen welke instructie’s ze kunnen bekijken. Ideaal dus om het hele jaar door te gebruiken.

In onderstaande video laat ik zien hoe jij dit zelf kan doen:

Klik hier voor meer informatie over het instructieboek

Update
Prowise Presenter 10

Prowise Presenter 10 is vernieuwd en Prowise noemt dit de grootste update ooit. Prowise heeft geluisterd naar leerkrachten en heeft veel gevraagde functies toegevoegd in hun gratis software. Je moet hierbij denken aan functies zoals afbeeldingen importeren, bewerk selecties uit een tekstvak en een presentatie exporteren naar een PDF. Je kunt er direct gratis mee aan de slag via https://presenter10.prowise.com. In deze blog en video zet ik alle nieuwe functies voor je op een rij.

Klik op de afbeelding om de video te bekijken of lees de blog met alle updates op een rij: https://meestersander.nl/2020/10/26/8-nieuwe-functies-in-prowise-presenter-10-grootste-update-ooit/
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2020 MeesterSander.nl, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp