Copy

Ik ben vader geworden


Wat een prachtig eind van 2020. Op 25 november is Lise Gordijn geboren. Merel en ik zijn volop aan het genieten van dit kleine wonder. Wil je meer zien van onze mooie Lise? Volg mij dan zeker op Instagram. Daar deel ik de mooiste en leukste momenten:)
www.instagram.com/meestersander.nl
 

Klaar voor het thema kerst met deze digitale tips

Tussen het genieten door stuur ik jullie deze mail vol met eindejaarsinspiratie. Het is een drukke tijd op school en dan kun je altijd wat handige tips gebruiken. Mocht je nog een potje geld vinden op school, dan heb ik ook daarvoor een aantal hele leuke aanbiedingen verzameld. 

Op mijn website heb ik weer allemaal toffe tips klaar gezet voor het thema kerst. Laat kerstbomen tot leven komen in augmented reality, leef je uit op je digibord met allemaal toffe spellen en maak gebruik van mijn instructievideo's. Klik op de blauwe knop om alle tips te bekijken. 

Bekijk alle apps direct op mijn website
Ook voor dit thema heb ik weer een bewegend leren video gemaakt. Abonneer op mijn kanaal, want volgende week komt de video met als thema oud en nieuw online!
Na het succes van mijn vorige instructievideo's heb ik ook voor het thema kerst een aantal instructievideo's opgenomen. Hang mijn poster op in de klas en kinderen kunnen eenvoudig de QR-Code scannen en de instructievideo bekijken. Klik hier om de instructiemuur te downloaden. 

Bee-bot mat kerststal

Wil jij programmeren aanbieden binnen je thema? Dan heb ik een toffe mat gemaakt voor in de klas.  Deze bee-bot mat sluit aan bij het kerstverhaal en is natuurlijk ook te gebruiken als praatplaat.

Klik hier om de stoffen mat of download te bestellen.

Tips! 

Tip voor ouders: Bobo heeft nu een familieplanner uitgebracht. Zelf ben ik groot fan van een papieren weekplanning. Met deze planner komt dat helemaal goed. Lees hier de blog die ik samen met Bobo heb gemaakt: https://meestersander.nl/2020/11/23/maak-routines-thuis-zichtbaar-voor-kleuters-met-de-bobo-familieplanner/
We krijgen veel vragen over wanneer het tweede Kleuteruniversiteit Magazine verschijnt. Daar geef we graag antwoord op! Nummer 2 van Kleuteruniversiteit Magazine verschijnt in de week van 14 december zodat je tijdens de Kerstvakantie lekker kunt lezen.
In dit nummer lees je over inclusiviteit, ontvang je tips voor thuis, activiteiten voor muziek waarmee je direct aan de slag kunt én natuurlijk weer een prachtige poster van onze Margot. Om maar even wat te noemen, want ook dit nummer zit weer tjokvol inspiratie waar Juf Sanne en ik weer met veel plezier aan hebben gewerkt.

Ben je nog geen abonnee? Misschien wel een goeie zo aan het eind van het jaar? Vraag je directie voor een eindejaarscadeau voor de hele kleuterbouw! Ga naar Kleuteruniversiteitmagazine.nl voor meer informatie. Daar vind je ook info over de verschijningsdata van ons magazine.

Eindejaarsacties!

De Rugged robot van € 139,- voor € 99,-!

Deze robot voor buiten is te gek! En tot het eind van het jaar kan je deze voor een mooie prijs aanschaffen. Gebruik de code Meestersander op de website van de Rekenwinkel en de korting wordt gelijk verwerkt. https://www.derekenwinkel.nl/ruige-robot-blue-blot-voor-buiten.html

Wil jij de Rugged Robot in actie zien? Bekijk dan onderstaande video.

€ 1000,- korting op een beweegvloer

Deze nieuwsbrief ontving ik deze week van springlab: 

Wij hebben goed nieuws voor jou! In december hebben we een unieke eindejaarsactie bij Springlab, zodat we samen nog dit jaar meer kinderen in beweging brengen!
 
Bij aanschaf van de Springlab Beweegvloer krijg je nu maar liefst €1000 korting. Dit is een unieke en eenmalige actie en het is natuurlijk zonde om er geen gebruik van te maken!

Wil jij ook aan de slag me de beweegvloer? Klik dan hier om je direct aan te melden bij deze actie.
In deze video laat ik je de beweegvloer zien.

Fijne feestdagen!

Ik wens je een heel goed einde van 2020 en hoop je ook in 2021 weer te mogen inspireren. Wil je meer inspiratie? Koop dan ook zeker mijn boek Meesterlijk Kleuteronderwijs of vraag het als cadeau! https://meestersander.nl/meesterlijkkleuteronderwijs/
Facebook
Twitter
Link
Website
Email
YouTube
Copyright © 2020 MeesterSander.nl, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.