Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief Onder Ons 22 december 2016

Beste mensen, 

Een nieuw seizoen Onder Ons.
De repetities zijn begonnen en de rollen zijn verdeeld.
De kop is eraf......maar dan begint het pas echt.
Iedere maandagavond zijn we bij elkaar om te repeteren, te schaven aan de tekst, te ontdekken wat er allemaal mogelijk is, te onderzoeken en te lachen.
Alles nog in zeer ontspannen sfeer.
We verdiepen ons in de wereld van de vliegtuigen. Er is van alles gaande in de vliegtuigfabriek, onwillige werklui, een baas die het beter weet, een nieuwe secretaresse, intriges, familiedrama en een snufje liefde. Het lijkt het echte leven wel.

De uitvoeringen zijn allen in Pleijn68 en de data zijn inmiddels bekend:
Vrijdag en zaterdag, 21 en 22 april 2017.
Meer informatie zal er in volgende nieuwsbrief staan.
 
We zijn nog op zoek naar technische mensen om het geluid en het licht onder handen te nemen.
Nico Wesselingh heeft aangegeven dat hij wil afbouwen. Hij heeft jarenlang aan de knoppen gedraaid. Al die tijd, de rechterhand van Klaas Bolhuis geweest. Mocht je interesse hebben, of iemand anders weten die ons kan helpen, dan horen we dat graag.
 
Allen hele fijne kerstdagen en een opbouwend en creatief 2017, namens alle spelers en de regisseur.

Anne-Marie, voorzitter van Onder Ons

Meedoen?

Wil je ook wel eens toneelspelen en in de huid kruipen van een ander personage? Of wil je je creativiteit kwijt in het bouwen van decors, het uitzoeken en (ver)maken van kleding of het regelen van licht en geluid voor een voorstelling?

Onder Ons verwelkomt graag nieuwe leden!

Ervaring is niet vereist, maar enthousiasme en inzet zien we graag!

Je kunt dan contact opnemen met een van onze bestuursleden om van gedachten te wisselen over de mogelijkheden, of je kunt een keer komen kijken bij een repetitie. Wij repeteren vanaf oktober/november tot april op maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur in Pleyn’68 in Hazerswoude-Rijndijk. Koffie en thee staat voor je klaar!

Altijd welkom bij een repetitie. Voel je vrij om één van ons te bellen. Of stuur een mail.
info@toneelvereniging-onderons.nl

Marten Venema (Alphen aan den Rijn),  06 – 17561729
Ben van Leeuwen (Leiden) ,  06 – 11266169
Anne-Marie de Groot-Wesselingh (Hazerswoude), 06 – 55876875

Wordt vriend van Onder Ons!

Een toneelvereniging kan niet bestaan zonder hulp van donateurs. Voordat een toneelstuk tot uitvoering komt worden er altijd kosten gemaakt. Meestal moeten auteurs- en opvoer­rechten worden afgedragen en ook zijn er kosten voor huur van de repetitieruimte, verzekeringen, huur ruimte voor opvoeringen, decor, kleding en de grime en dergelijke. Helaas blijven deze kosten elk jaar iets stijgen. Mede dankzij de trouwe steun van donateurs bestaat onze vereniging inmiddels al meer dan 160 jaar.

Ben je een liefhebber van toneel en wil je ons graag een extra steuntje in de rug geven, word dan vriend van Onder Ons. Zo kan de oudste toneelvereniging van Nederland mooie voorstellingen blijven maken en zich verder ontwikkelen. En u draagt een steentje bij aan het behoud van cultuur in Rijnwoude!

Opgeven als donateur:
Stuur een mailtje naar info@toneelvereniging-onderons.nl. Donateurs betalen €30 p/jr. Donateurs hebben recht op een vrijkaartje.

Dringend verzoek van de penningmeester:
Maak uw donatie over via de bank: NL48 RABO 0325 9639 08 t.n.v. Toneelvereniging Onder Ons.
Like ons op Facebook
Toneelvereniging Onder Ons
Copyright © 2016 Toneelvereniging Onder Ons, All rights reserved.