Copy
Nieuwsbrief december 2019
Huidig aantal donateurs: 229

Uw bijdrage is welkom op bankrekening: 
NL44 RABO 0172484081
tnv. DC 500 D'ter Cultuurfonds


Nieuwe donateurs ontvangen als welkomstgeschenk een Pakje Kunst uit de automaat in boekhandel Praamstra.

DCC steunt dankzij uw bijdrage onder meer:

Spin-It, Burgerweeshuis februari 2020
Na de succesvolle editie van rap-competitie
D-Town Rap Riots in samenwerking met Raster Jongerenwerk, organiseert het Burgerweeshuis in februari de DJ variant: Spin-It. In tegenstelling tot de voorgaande rap-competitie ligt bij Spin-It de focus meer op het opdoen van kennis en ervaring. Er zullen vier workshops van elk drie uur gegeven worden en het project eindigt met een presentatie in het Burgerweeshuis. Volgens DCC een mooi initiatief om DJ talent bij jongeren van 13-20 jaar te stimuleren.
Joodse families toen en nu 
mrt-sept 2020 in het Etty Hillesum Centrum

Vanaf maart opent een tentoonstelling over vijf Joodse families uit Deventer in het Etty Hillesum Centrum. In de tentoonstelling wordt verhaald hoe de oorlog heeft doorgewerkt in de families tot en met de jongste generaties. Deze verhalen geven de geschiedenis van de Joden in Deventer een persoonlijk gezicht. De expositie sluit ook aan bij de nationale viering van 75 jaar vrijheid.
Deventer Cultuur Club sponsorde in 2019 maar liefst 41 projecten! Bekijk ze allemaal op onze website.
NIEUWS
Het donateursgeschenk is vernieuwd. Nieuwe donateurs kunnen vanaf januari 2020 bij Praamstra een geschenk uit de Pakje Kunst automaat trekken.

Onze website is weer opgefrist en up-to-date. U kunt de nieuwsbrieven, evenals de financiële jaarverslagen, vanaf 2020 ook teruglezen op onze website.

Denkt u rond de feestdagen nog eens aan DCC?  Met een nieuwe donateur maakt u iedereen blij!
Copyright © 2019 Deventer Cultuur Club, All rights reserved.