Copy
De nieuwsbrief van Deventer Cultuur Club.
Hierbij sturen we u een overzicht van de recente activiteiten van Deventer Cultuur Club ("DCC") en aankomende evenementen, die mogelijk worden gemaakt door uw donatie.

Informatie over de door DCC gesteunde projecten en initiatieven treft u ook aan op Facebook.
Huidig aantal donateurs:
 
205
 
Nieuwe donateurs ontvangen een welkomstgeschenk. Het boek 'Zwarte kunst in de Bisschopstraat' van dr. Anton Koch is beschikbaar gesteld door boekhandel Praamstra.

 DCC steunt: 

Stichting VIER HET LEVEN
De stichting Vier het Leven levert een positieve bijdrage aan het beperken en voorkomen van sociaal isolement onder (zelfstandig wonende) ouderen door het organiseren van culturele activiteiten. Stichting Vier het Leven begeleidt eenzame ouderen naar voorstellingen in de Deventer Schouwburg. De stichting streeft naar 100 aanmeldingen in 2018.

Doctalks Deventer 22 november 2018, 17 januari, 21 maart, 17 mei 2019 in het Kunstenlab Deventer

Tijdens de Doctalks avonden wordt een bekende documentairemaker uitgenodigd op het Kunstenlab-podium. Via korte filmfragmenten wordt ingehaakt op op het werk van de gast, waardoor de toeschouwers een beeld krijgen van het maakproces van een documentaire. De documentairemakers worden geïnterviewd door de Deventerse filmmaker Sharon Kromotaroeno. Na het interview krijgt het publiek ook de kans om vragen te stellen.

Meer info check: http://www.doctalksdeventer.com

Zing Nederlands Met Me 23 december 2018 om 14.30 uur in het Burgercafé van het Burgerweeshuis

Eerder dit jaar kende DCC subsidie toe aan het inmiddels meer dan geslaagde project Zing Nederlands met me. Zing Nederlands met me is een vrolijk muzikaal evenement voor mensen die op een leuke manier hun Nederlands willen verbeteren of mensen die graag in een internationaal gezelschap Nederlandse liedjes willen zingen. Tijdens deze bijeenkomsten worden Nederlandse liedjes gezongen met vluchtelingen, expats, internationale studenten én Nederlanders.
 
De volgende editie wordt gehouden op zondag 23 december a.s. in het Burgercafé van het Burgerweeshuis. Inloop is vanaf 14.30 uur, vanaf 15.00 uur wordt een uur lang samen gezongen. Na afloop kan nog nagepraat worden.
Aanmelden is vanwege de beperkte ruimte noodzakelijk en kan via:

http://www.deventerzingt.nl

 Achter de schermen: 

Cultuureducatie

DCC ontving vorig jaar de liquidatieuitkering van Stichting Vrienden van de Leeuwenkuil. In verband met deze donatie werden de statuten van DCC aangepast, waardoor - zo mogelijk - 25% van de beschikbare jaarlijkse fondsen wordt aangewend voor projecten met een cultuureducatief karakter. Evaluatie leerde ons dat we bedoeld percentage niet halen vanwege een tekort aan aanvragen met een dergelijk karakter.  Initatieven en/of projecten met een cultuureducatief karakter, die ook voldoen aan de overige toekenningscriteria, worden aangemoedigd om een aanvraag in te dienen.
Donateur worden kan ook als Deventer ondernemer!

Inmiddels heeft DCC meer dan 200 donateurs en ook de eerste lokale bedrijven sluiten aan! Vindt u het als Deventer ondernemer ook belangrijk en leuk om een steentje bij te dragen aan de leefbaarheid en het culturele klimaat in de stad. Neem dan via info@deventercultuurclub.nl contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Want samen houden we Deventer bruisend!
Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

 
Copyright © 2018  Stichting Deventer Cultuur Club, All rights reserved.

Wilt u uw instellingen betreffende deze nieuwsbrieven aanpassen?
U kan uw instellingen aanpassen of klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen

Stichting Deventer Cultuur Club
info@deventercultuurclub.nl
J. Sinthenstraat 34
7412 ED Deventer

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Deventer Cultuur Club · J. Sinthenstraat 34 · Deventer, Ov 7412 ED · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp