Copy
De nieuwsbrief van Deventer Cultuur Club.
Hierbij sturen we u een overzicht van de recente activiteiten van Deventer Cultuur Club ("DCC") en aankomende evenementen, die mogelijk worden gemaakt door uw donatie.

Informatie over de door DCC gesteunde projecten en initiatieven treft u ook aan op Facebook.
Huidig aantal donateurs:
 
202
 
Nieuwe donateurs ontvangen een welkomstgeschenk. Het boek 'Zwarte kunst in de Bisschopstraat' van dr. Anton Koch is beschikbaar gesteld door boekhandel Praamstra.

 DCC steunt: 

Jet 16 november 2018, Perifeer Deventer, nadien reprises


In een decor van experimentele muziek wordt het verhaal verteld van de groeiende liefde tussen twee jonge mensen tegen een achtergrond van de alternatieve jaren tachtig, waarin punk, new wave en donkere kelders de sfeer bepaalden. Jet is een intense en sfeervolle voorstelling waarin twee autonome kunstwerken bij elkaar komen. De experimentele muziek van geluidskunstenaar Jeroen Diepenmaat en het 18-delige gedicht van Martin Knaapen. Zij versterken elkaar, strelen elkaar, luisteren naar elkaar maar zijn niet gemaakt voor elkaar. Vanuit de liefde die elk van hen, muzikant, dichter, man of vrouw, meeneemt ontstaat een nieuwe relatie met een eigen liefde en een eigen schoonheid.

https://perifeer.org/agenda/archief/jeroen-diepenmaat-martin-knaapen-jet-premiere/

Muziek bij de Buren 9 december 2018, Deventer


Op zondag 9 december 2018 hebben weer minimaal 60 Deventer huiskamers hun deuren geopend voor evenzoveel muzikanten/groepen van musici om samen met het publiek – en zonder financiële drempels – te genieten van datgene wat Deventer aan muzikaliteit en gastvrijheid te bieden heeft.

https://muziekbijdeburen.nl/steden/stad/Deventer/welkom/Deventer.html

 

Notes 12 & 13 januari 2019, 20.00 - 23.00 uur, Braakhekke Bathmen


Vocal Group Notes bestaat 5 jaar. Vijf jaar lang stond Notes op vele podia met een rijke variatie aan repertoire. Het lustrum is voor Notes een geweldige gelegenheid om in een eigen show nog meer van zichzelf te laten zien. Een wervelende muzikale show met een lach en een traan, met verrassende gasten, een inkijkje achter de schermen en persoonlijke ontboezemingen.https://cultuurhuusbraakhekke.nl/theater/

FASCINATIE Platform Deventer Kunstenaars 29 januari t/m 31 maart 2019, Bergkerk Deventer

Het Platform Deventer Kunstenaars is de Vereniging van beeldende kunstenaars in Deventer en omgeving. De leden van het Platform organiseren een tentoonstelling met nieuwe werken. Voor de tentoonstelling nodigen ongeveer 25 leden van het platform een professioneel kunstenaar of een beoefenaar van een andere discipline (denk bijvoorbeeld aan een architect of een musicus) uit met een gedeelde fascinatie. De genodigde kunstenaar is geen lid van het platform. De 50 deelnemende kunstenaars maken 100 werken. De expositie wordt vergezeld van nevenactiviteiten.


www.deventerkunstenaars.nl
Deventer MuziekMaakDag 3 februari 2019, 14.00 - 17.00 uur, Schouwburg Deventer

Een laagdrempelige middag, met een groot aanbod van instrumenten, waar kinderen actief en passief kunnen genieten van muziek maken en kinderen een overzicht krijgen van de muzikale mogelijkheden die Deventer biedt. Een muzikaal feestje voor jong en iets ouder. Het primaire doel is om kinderen kennis laten maken met muziekinstrumenten om hen te verleiden, inspireren en motiveren een instrument te gaan spelen; bij een muziekdocent, een muziekvereniging of op school.

Deventer MuziekMaakDag is een initiatief van Kunstcircuit Deventer www.kunstcircuit.nl

Sisterhood screenings 8 maart 2019, Bibliotheek Deventer


Sisterhood Screenings wil aan de hand van populaire films en/of series ruimte maken voor gesprekken over vrouw-zijn, werk, mode en educatie.

Pluche 9 april 2019, Schouwburg Deventer


PLUCHE 4 is het 4de muziektheater project waarin veel kunstdisciplines samenkomen, uitgevoerd door Koor en Orkest van Het Etty Hillesum Lyceum in samenwerking met talentvolle jongeren, Het Kunstcircuit Deventer en/of Het Muziekhuis Deventer en jonge afgestudeerde professionals van ArtEZ en andere Conservatoria.

 Achter de schermen: 

Doe een donateurschap cadeau deze Kerst!

Suggestie voor een geschenk aan familielid of goede vriend? Maak hem of haar donateur voor een half of een heel jaar (€30 of €60 of geef aan dat u in 6 of 12 maandelijkse incasso’s van €5 wilt betalen). U maakt DCC heel blij en draagt eraan bij dat kleinschalige cultuurmanifestaties in Deventer en omstreken door een krachtdadiger Deventer Cultuur Club ondersteund worden.

Meld de nieuwe donateur aan via info@deventercultuurclub.nl onder vermelding van de naam, adres en e-mailadres. U betaalt via een incasso van uw eigen banknummer, zoals dat bij ons bekend is. De nieuwe donateur (ww favoriet) zal door ons goed begeleid worden en via de nieuwsbrieven leren hoe waardevol DCC is!
Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

 
Copyright © 2018  Stichting Deventer Cultuur Club, All rights reserved.

Wilt u uw instellingen betreffende deze nieuwsbrieven aanpassen?
U kan uw instellingen aanpassen of klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen

Stichting Deventer Cultuur Club
info@deventercultuurclub.nl
J. Sinthenstraat 34
7412 ED Deventer

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Deventer Cultuur Club · J. Sinthenstraat 34 · Deventer, Ov 7412 ED · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp