Copy
De nieuwsbrief van Deventer Cultuur Club.
Wij brengen u eens in de twee maanden op de hoogte van de activiteiten van Deventer Cultuur Club ("DCC"). Beter gezegd de activiteiten die mede door uw donaties worden ondersteund.

Ook informeren wij u op regelmatige basis via Facebook.
Huidig aantal donateurs:
 
193
 
Nieuwe donateurs ontvangen een welkomstgeschenk. Het boek 'Zwarte kunst in de Bisschopstraat' van dr. Anton Koch is beschikbaar gesteld door boekhandel Praamstra.

 DCC steunt: 

LOS Festival 14 april 2018, 13.00 - 23.00 uur, Havenkwartier Deventer

"LOS is een bijzonder en intiem festival in het prikkelende havengebied, waar de kracht van kunst, ambacht, cultuur en ondernemerschap is samengeperst op 20 hectare. Waar je een programma treft op heel veel verschillende locaties in het Havenkwartier, voor jong en oud, met voor ieder wat wils: concerten, dj’s kunst, ambachten, workshops, theater, dichters en uiteraard heerlijk eten en drinken!"

http://www.havenkwartierdeventer.com/agenda/archief/los-festival-2018/
Deventer Kamer Orkest: Deventer Top-talent 15 april 2018, 15.00 uur, Penninckshuis Deventer

"Een muzikaal programma met jonge talenten die les krijgen van Deventer docenten. Onder meer werken van Vivaldi, Mozart en Bizet staan op het programma."

http://www.deventerkamerorkest.nl/
Zing Nederlands Met Me 22 april, 27 mei en 24 juni 2018, 14.30 uur, Burgerweeshuis Deventer

"Zing Nederlands Met Me In Deventer, is een laagdrempelig initiatief waarin Nederlandse liedjes gezongen worden met vluchtelingen, expats en internationale studenten. Wij nodigen nieuwkomers uit om deel te nemen aan onze Deventer samenleving. Als wij elkaars talenten herkennen en gebruiken, sluiten we aan bij onze geschiedenis en is dat misschien wel de opmaat voor een nieuwe gouden eeuw.
"

http://www.deventer1250.nl/zing-nederlands-me/
Muziekhuis Popconcert 1 juli 2018, aanvang n.n.b., Popzaal Burgerweeshuis Deventer

"Op 1 juli 2018 organiseert Muziekhuis Deventer alweer de vierde editie van het Muziekhuis Popconcert. Een groot evenement voor leerlingen die graag samenspelen en op het podium staan. De muziek gaat kris kras door de popgeschiedenis; van Kiss tot Ed Sheeran en Joe Cocker tot Muse. De leeftijd van de muzikanten en zangers varieert van 11 jaar tot 60 en daarboven!
"

http://www.muziekhuisdeventer.nl
Salon van Deventer kunstenaars en Atelierroute 20 juli t/m 30 september 2018, Bergkerk Deventer 

"De kunstenaars laten zich inspireren door het thema dromen, waarmee de tentoonstelling aansluit op het programma van Deventer 1250 jaar. Tijdens de tentoonstellingsperiode stellen verschillende kunstenaars bovendien hun atelier open voor het publiek. Bezoekers kunnen zich zo weer in de Salon oriënteren op welk atelier ze graag willen bezoeken. Salon en atelierroute worden georganiseerd door Kunstenlab in samenwerking met Platform Deventer Kunstenaars (voormalig VBK).
"

http://www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl/agenda-item/63692/Deventer-1250:-Expositie-de-Salon/
 

 Achter de schermen: 

DCC verwelkomt Ingrid van Bergenhenegouwen als nieuw bestuurslid!
Na de ontbinding van de Stichting Vrienden van de Leeuwenkuil afgelopen jaar heeft DCC een donatie van € 10.000,- ontvangen om nog meer bruisende lokale en cultuureducatieve initiatieven te steunen. In de vorige nieuwsbrief bent u daar reeds over geïnformeerd. Inmiddels is Ingrid van Bergenhenegouwen, voormalig bestuurslid van de ontbonden stichting, toegetreden tot het DCC-bestuur. Zij is zelfstandig ondernemer en communicatieadviseur. Zij draagt de cultuur in Deventer een warm hart toe en denkt graag mee over de fondsenwerving en de beleidslijnen van DCC.
DCC is een culturele ANBI!
In de vorige nieuwsbrief informeerden wij u al over de culturele ANBI-status van DCC met terugwerkende kracht per 1 januari 2017. Inmiddels is de registratie zichtbaar in het ANBI-register. Zoek op "Stichting Deventer Cultuur Club" op de website 
http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/anbi_zoeken/ en houd hier rekening mee bij het doen van uw belastingaangifte. Het RSIN-nummer is 853897414. 
Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

 
Copyright © 2018  Stichting Deventer Cultuur Club, All rights reserved.

Wilt u uw instellingen betreffende deze nieuwsbrieven aanpassen?
U kan uw instellingen aanpassen of klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen

Stichting Deventer Cultuur Club
info@deventercultuurclub.nl
J. Sinthenstraat 34
7412 ED Deventer

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Deventer Cultuur Club · J. Sinthenstraat 34 · Deventer, Ov 7412 ED · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp