Copy
De nieuwsbrief van Deventer Cultuur Club.
Hierbij sturen we u een overzicht van de recente activiteiten van Deventer Cultuur Club ("DCC"), welke activiteiten mogelijk worden gemaakt door uw donatie.

Informatie over de door DCC gesteunde projecten en initiatieven treft u ook aan op Facebook.
Huidig aantal donateurs:
 
205
 
Nieuwe donateurs ontvangen een welkomstgeschenk. Het boek 'Zwarte kunst in de Bisschopstraat' van dr. Anton Koch is beschikbaar gesteld door boekhandel Praamstra.

 DCC steunt: 

Korenfestival Deventer 16 september 2018, 13.00 - 18.00 uur, Worpplantsoen Deventer

"De stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen organiseert een korenfestival op zondag 16 september van 13.00 tot 18.00 uur in het Worpplantsoen. Er hebben zich maar liefst 28 koren aangemeld. Op drie podia in het plantsoen treden alle 28 aangemelde koren op. De grote driehoeksruimte tussen de podia is het gezamenlijke festivalterrein waarin ook foodtrucks zijn geplaatst."

https://deventer1250.nl/korenfestival-op-worp/
DE MAN 20 juli t/m 2 september 2018, Kunsthal KunstaanZ Deventer

"In de komende zomer staat de man centraal in een gevarieerde expositie van beelden, schilderijen, tekeningen en foto’s. Het mannelijk lichaam wordt getoond in verschillende rollen en ensceneringen. Als model, sportman, danser, heilige, held of hypocriet. Of gewoon als mens, jong, oud, poserend als zichzelf of een ander, op de vlucht, in opgewonden staat of in rust. Dat het bij deze expositie draait om het naakte lichaam is geen sensatiezucht. Het lichaam is niet alleen de bron van seksualiteit en verleiding en daarmee indirect van seksueel geweld. Het is tegelijk het instrument dat bewondering afdwingt, zoals wanneer de sportman en de danser schitteren op het hoogste podium, en op andere momenten medelijden oproept."

http://cocdeventer.nl/tentoonstelling-de-man/
Kunstcafé 12 oktober 2018, 10.15 - 12.15 uur, Keizerstraat 70 Deventer

"Het Kunstcafé vindt elke tweede vrijdag van de maand plaats en is er voor iedereen die bij een kop koffie wil genieten van een verrassend kunstprogramma met muziek, theater, dans of  beeldende kunst. Het Kunstcafé betrekt u bij actuele onderwerpen en activiteiten in en rondom Deventer, en u ontmoet andere kunstliefhebbers in een ongedwongen sfeer. Het Kunstcafé is een gezamenlijk initiatief van Deventer Dagsociëteit en Kunstcircuit."

https://www.kunstcircuit.nl/amateurkunst/agenda/?itemID=2274

 Achter de schermen: 

Het was ook voor het bestuur van DCC zomervakantie, dus het is rustig geweest achter de schermen. In de nieuwsbrief van oktober kunt u weer nieuwsberichten verwachten over onze activiteiten.
Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

 
Copyright © 2018  Stichting Deventer Cultuur Club, All rights reserved.

Wilt u uw instellingen betreffende deze nieuwsbrieven aanpassen?
U kan uw instellingen aanpassen of klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen

Stichting Deventer Cultuur Club
info@deventercultuurclub.nl
J. Sinthenstraat 34
7412 ED Deventer

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Deventer Cultuur Club · J. Sinthenstraat 34 · Deventer, Ov 7412 ED · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp