Copy
Newsletter Novembre 2016
Ver el correo en su browser
Escola Waldorf Rosa d’Abril
FIRA DE NADAL
El proper dissabte 26 de novembre l'Associació Rosa d'Abril celebra, com és tradició, la seva bonica Fira de Nadal. Aquesta edició serà més especial que les anteriors, ja que serà la presentació de la nostra escola al nou barri que ens acull, així com a tots aquells que vulguin venir a veure el nou espai.
 
El mercat començarà a les 10:30 del matí i finalitzarà al voltant de les 5:00 de la tarda. Allà trobareu un mercat on comprar joguines, llibres i altres materials. D’altre banda, s'organitzaran diversos tallers i activitats. La fira també disposarà de Cantina amb productes biològics durant tota la jornada.
 
Ens veiem properament a la Fira de Nadal i us preguem que feu arribar la invitació a tots els vostres familiars, amics i coneguts.

 

FERIA DE NAVIDAD

El próximo sábado 26 de noviembre la Asociación Rosa de Abril celebra, como es tradición, su bonita Feria de Navidad. Esta edición será más especial que las anteriores, ya que será la presentación de nuestra escuela al nuevo barrio que nos acoge, así como a todos aquellos que quieran venir a ver el nuevo espacio.
 
El mercadillo empezará a las 10:30 de la mañana y finalizara alrededor de las 5:00 de la tarde. Allí encontraréis un mercadillo donde comprar juguetes, libros y otros materiales. Asimismo, se organizarán varios talleres y actividades. La feria también dispondrá de Cantina con productos biológicos durante toda la jornada.
 
Nos vemos próximamente en la Feria de Navidad y os rogamos que hagáis llegar la invitación a todos vuestros familiares, amigos y conocidos.

NOU ESPAI
NOU ESPAI
Des del passat estiu comptem amb un nou i magnífic espai en un entorn privilegiat al Carrer de Natzaret, 66 de Barcelona, al barri de Sant Genís dels Agudells.

La nova escola, molt més àmplia, disposa de diverses aules espaioses, perfectament equipades, i de dos patis de 1.000 metres quadrats. La proximitat a la muntanya de Collserola, a pocs metres de distància, fa de l'espai un recés de pau, on apreciar l'aire pur i el silenci.
 
El trasllat al nou espai és el primer pas del projecte de creació d'una escola Waldorf d'educació primària a la ciutat de Barcelona. Per a més informació i visites, podeu trucar al número de telèfon 93 429 46 73 o escriure'ns a rosadabril@waldorfbarcelona.org.

 
 
NUEVO ESPACIO

Desde el pasado verano contamos con un nuevo y magnífico espacio en un entorno privilegiado en la Calle Nazaret, 66 de Barcelona, en el barrio de Sant Genís dels Agudells.
 
La nueva escuela, mucho más amplia, dispone de varias aulas espaciosas, perfectamente equipadas, y de dos patios de 1.000 metros cuadrados. La proximidad a la montaña de Collserola, a pocos metros de distancia, hace del espacio un remanso de paz, donde apreciar el aire puro y el silencio.
 
El traslado al nuevo espacio es el primer paso del proyecto de creación de una escuela Waldorf de educación primaria en la ciudad de Barcelona. Para más información y visitas, podéis llamar al número de teléfono 93 429 46 73 o escribirnos a rosadabril@waldorfbarcelona.org.
TROBADES SOBRE CRIANÇA
Lourdes Callen arriba a la nostra escola. T'animem a que t'apuntis a les properes trobades.
 • Dissabte 12 de novembre de 10:30-17:00
  Autoestima i desenvolupament en els primers anys del nen 
 • Diumenge 13 de novembre de 15:30 a 19:00
  El nen de 2 a 4 anys. Tens un nen d'aquesta edat i vols conèixer millor aquesta etapa?
 • Dissabte 17 de desembre de 16:00 a 19:00
  Conversa amb pares. Conviure amb fills durant les vacances escolars.
Lloc
Centre d'Educació Infantil Waldorf-Steiner Rosa d'Abril
Carrer de Natzaret, 66
08035 Barcelona


Inscripció y reserva: lcallen@atimeforchildhood.com 
ENCUENTROS SOBRE CRIANZA
 
Lourdes Callen llega a nuestra escuela. Te animamos a que te apuntes a los próximos encuentros.

 
 • Sábado 12 de noviembre de 10:30 a 17:00
  Autoestima y desarrollo en los primeros años del niño
 • Domingo 13 de noviembre de 15:30 a 19:00
  El niño de 2 a 4 años. ¿Tienes un niño de esta edad y quieres conocer mejor esta etapa?
 • Sábado 17 de diciembre de 16:00 a 19:00
  Conversación con padres. Convivir con hijos durante las vacaciones escolares.
 
Lugar
Centro de Educación Infantil Waldorf-Steiner Rosa d’Abril
Carrer de Natzaret, 66
08035 Barcelona


Inscripción y reserva: lcallen@atimeforchildhood.com 

 
Compartir
Re-enviar
Copyright © 2016 Rosa d'Abril, All rights reserved.


Desabonnarse


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Centre d'Educació Infantil Waldorf-Steiner Rosa D'Abril · Carrer de Natzaret, 66 · BARCELONA, 08035 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp