Copy
Nieuwsbrief Vlinderboerderijtje
View this email in your browser

NIEUWSBRIEF  
Vlinderboerderijtje 

BOEK HIER VOORDELIG UW VAKANTIE
Reserveer het Vlinderboerderijtje voor 1 januari 2016 en ontvang tot 10% (vroegboek)korting! *
BOEK MET KORTING
V O L G ons op F A C E B O O K
V O L G het B L O G
C H E C K de W E B S I T E

Welkom bij 't Vlinderboerderijtje

November 2015

Lieve gasten en geïnteresseerden in het Vlinderboerderijtje. Lees de allereerste nieuwsbrief van Vlinderboerderijtje ~ Pillangó tanya


Misschien herinner je een bezoek aan het Vlinderboerderijtje nog? Die rust, leuke uitstapjes naar nog onbekende plaatsen in de omgeving, de mooie heuvelachtige omgeving, heerlijk luieren met een boek onder het paviljoentje, glaasje Villány wijn erbij. Met alleen de geluiden van kwetterende vogeltjes en tsjirpende krekels op de achtergrond. 's Morgens vroeg met een bakkie verse koffie in de ochtendzon ontbijten en plannen maken voor de dag. 's Avonds barbecuen of lekker betaalbaar buiten de deur eten. De vriendelijke mensen. 

Zo, is de herinnering weer scherp? Lees dan vooral verder want we hebben een leuke aanbieding voor je! We kijken terug op een mooi jaar. Vele tevreden gasten bezochten in 2015 het Vlinderboerderijtje. Graag houden we je op de hoogte middels deze nieuwsbrief.

Rob & Hilda

GASTENBOEK

Op de website van het Vlinderboerderijtje hebben we ook een gastenboek. We vinden het leuk als gasten hun ervaringen willen delen. Nieuwe gasten lezen ook graag deze ervaringen en bepalen niet zelden hun vakantiekeuze op basis van deze ervaringen van anderen. 

We vragen iedereen om ook vooral iets over de omgeving en de ondernomen activiteiten en ervaringen te vertellen en niet alleen over ons. Al vinden we dat laatste ook leuk natuurlijk. Vind je het leuk om (achteraf) nog iets over het Vlinderboerderijtje en omgeving te vertellen, laat ons dat dan wetenMisschien vind je het leuk om je eigen bericht nog eens terug te lezen? Blader dan door het gastenboek.

TIP VAN EEN HUURDER

Zelf worden we ook nog vaak verrast door tips die wij van huurders ontvangen. Zo ontvingen we dit jaar deze tip; Een prachtige wandeling in Mecsek natuurgebied. De wandeling van Obanya naar Kisobanya. U komt aan in dorp Obánya. De dorpstraat eindigt in voetpad. U verlaat hier het dorp en wandelt door fraaie bossen door het idyllisch dal van een beekje richting Kisobánya, In dit piepkleine dorp vind u halverwege de wandeling Klumpás Bufé voor een drankje en een Hongaarse lekkernij erbij. Van hieruit loopt u weer terug naar Obánya.

Indeling Klumpa Tanya

ACTUEEL NIEUWS

De renovatie van de nieuwe vakantiewoning 'Klumpa tanya' (Klompenboerderij) vordert gestaag. Inmiddels zijn er nieuwe waterleidingen gelegd en is de elektriciteit aangesloten. De voormalige bergruimte is omgebouwd naar ruime badkamer met inloopdouche. Hoewel met zorg authentieke elementen zoveel mogelijk worden bewaard, was de oorspronkelijke houten vloer niet meer te redden. Deze is verwijderd en heeft plaats gemaakt voor een mooie tegelvloer met authentieke uitstraling. De boerderij wordt ingedeeld voor verhuur aan 4 personen en is vanaf 2017 ook te huren in combinatie met het Vlinderboerderijtje ~ Pillangó tanya (voor in totaal 6 personen). Over een panoramisch fietspad zijn beide boerderijen te bereiken binnen 10 minuten met de fiets. naar verwachting is Klumpa Tanya voorjaar 2017 gereed voor verhuur. we houden je uiteraard graag op de hoogte over de voortgang!
TIP: Bezoek zeker een van de mooie wijnhuizen in de buurt van Villány als u in de gelegenheid bent. Hier worden wereldberoemde rode kwalteitswijnen geproduceerd die menig Franse wijn weet te overtreffen! 

Hoe te komen bij het Vlinderboerderijtje?

Dat kan op verschillende manieren. Met eigen vervoer bijvoorbeeld. Het snelst en vaak ook het voordeligst is echter vliegen. Zo vliegt de prijsvechter Wizzair onder andere vanaf Eindhoven, Maastricht en Brussel voor gunstige tarieven naar Boedapest. Hoe eerder je boekt des te goedkoper de prijs! Een betrouwbare huurauto huur je voordelig via de prijsvergelijker Autoeurope.  
 * De huurkalender voor 2016 is weer gereed. Het Vlinderboerderijtje is in 2016 te reserveren van april t/m oktober. Wanneer u vóór 1 januari 2016 boekt ontvangt u 5% vroegboekkorting op de huursom. Naast de 5% trouwe klantenkorting die u als terugkerende gast toch al krijgt, ontvangt u zo maar liefst 10% korting op de huursom! Wij kijken alweer uit naar een mooi voorjaar en dito zomer met veel gezellige mensen. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een zonnig 2016!
Copyright © *|2015|* *Vlinderboerderijtje ~Pillangó tanya*, All rights reserved.


Our mailing address is:
*H.eeuwes@home.nl*

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Ik meld me af voor de nieuwsbrief