Copy
Butlletí ICTA-UAB nº41 - FEBRER 2020. Versió en Català
També disponible en Castellà i Anglès.
Donar-se d'Alta/Baixa a la web ICTA-UAB
View this email in your browser
NOTÍCIES
Obert el període d'inscripcions a la International Conference 2020 on Low-Carbon Lifestyle Changes

La International Conference 2020 on Low-Carbon Lifestyle Changes ha obert el període d'inscripcions i ja ´çes possible fer-ho a través de la seva pàgina web oficial, on també es troba el programa preliminar. El període d'inscripció està obert fins al 15 de març. (+info)

RECERCA
Quins elements i característiques han de tenir els boscos per influenciar la salut humana?

Malgrat el creixent interès de la comunitat científica i de la societat envers el potencial dels boscos com a font de salut humana, la literatura científica existent no permet establir relacions coherents entre el tipus de bosc i diferents variables de salut. Així es desprèn d’un estudi liderat per l’investigador de l’ICTA-UAB Albert Bach publicat recentment a la revista International Journal of Environmental Research and Public Health(+info)

RECERCA

Estudiants del Màster SAES passen a la segona ronda de l’Urban Greenhouse Challenge

L'Equip Bagua, format per cinc estudiants del Màster en Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social de l'ICTA-UAB, és un dels 20 millors equips que han passat a la segona ronda de l'Urban Greenhouse Challenge, una competició internacional organitzada per la Wageningen University & Research. (+info)
NOTÍCIES
 
Les distincions Severo Ochoa del CREAF i Maria de Maeztu de l’ICTA-UAB consoliden el prestigi del campus en recerca ambiental

El director del CREAF, Joan Pino, ha presentat avui l’acreditació Severo Ochoa del CREAF, assolida el mes d’octubre passat, a la rectora de la UAB, Margarita Arboix, en una reunió on també ha participat el director de l’ICTA-UAB, Xavier Gabarrell, per posar en comú el potencial del campus de la UAB en aquest àmbit. (+info)
NOTÍCIES
Un projecte sobre refugis climàtics i de cures, premi 8 de Març - Maria Aurèlia Capmany

El Col·lectiu Punt 6 i el Barcelona Laboratory for Urban Environmental Justice and Sustainability, de l'ICTA-UAB, han guanyat el guardó del jurat del Premi 8 de Març - Maria Aurèlia Capmany d’aquest any pel projecte elaborat amb perspectiva comunitària i ecofeminista. El premi del públic ha estat per a la Cooperativa ETCS per “Teixim la xarxa de dones cosidores”. (+info)
RECERCA                           

L'equip de recerca del projecte "HAMLETS. Immigració i desenvolupament sostenible a micropobles" organitzà al Palau Macaya de Barcelona, una conferència-fòrum de debat amb la participació de nombrosos representants d'entitats, associacions i institucions implicades o interessades en la gestió social, econòmica i ambiental dels micropobles de Catalunya. (+info)

NOTÍCIES                          

El passat dissabte 25 de gener, el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) va celebrar la seva 18a Assemblea anual. En aquesta ocasió, també es va produir la renovació de la Junta de Govern, que ara presideix Lorena Vela. L’investigador de l’ICTA-UAB Jaume Marlès formarà part de la junta com a Vocal del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. (+info)

NOTÍCIES                            

El comitè avaluador dels projectes de la ‘Fira Recerca en Directe 2020’ ha seleccionat la nostra proposta de la Xarxa Aerobiològica de Catalunya de l'ICTA-UAB i estarà al CosmoCaixa del 6 al 9 de maig de 2020 parlant sobre "Pol·len i espores de fongs, desencadenants d’al·lèrgies". (+info)

NOTÍCIES                            

Els mesos de juny i juliol es desenvoluparà la UAB Barcelona Summer School, l'escola d'estiu de la UAB. El termini perquè s'inscriguin els estudiants de fora de la UAB s'obre el 18 de febrer. A més, tothom que es matriculi abans del 15 d'abril gaudirà d'un 10% de descompte. Els investigadors de l'ICTA-UAB P. Graham Mortyn i Claudio Cattaneo impartiran algunes de les classes del curs. (+info)
NOTÍCIES                            
Amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència 2020, l'ICTA-UAB ha preparat un vídeo en què diverses investigadores expliquen el treball que realitzen i expressen la seva opinió sobre què és ser dona en la ciència.
Twitter
Website
Facebook
Copyright © 2020 ICTA-UAB, All rights reserved.

Our address is:
web.icta@uab.cat

ICTA-ICP
Edifici Z- Campus de Bellaterrra
08193 Cerdanyola del Vallès. Barcelona
Telf. (+34) 93 586 87 77 Fax: (+34)93 581 40 70

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Adreça electrònica>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ICTA · Edifici Z (ICTA-ICP). Carrer de les Columnes. · Campus de la UAB · Bellaterra, Barcelona 08193 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp