Copy
Butlletí ICTA-UAB nº17- JUNY 2017. Versió en Català
També disponible en Castellà i Anglès.
Donar-se d'Alta/Baixa a la web ICTA-UAB
View this email in your browser
NOTÍCIES

L'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB) ofereix 4 beques per als candidats que desitgin desenvolupar els seus estudis doctorals a l'institut, com a part del Programa de Recerca Estratègica ICTA-UAB, Unitats d'Excel·lència 'Maria de Maeztu' (MDM-2015-0552). La data límit és el 10 de juny de 2017. (+info)

RECERCA
L’ICTA-UAB estudiarà l’ús sostenible de la terra i els recursos naturals en el marc del projecte COUPLED

L'ICTA-UAB rebrà una dotació econòmica de mig milió d'euros en el marc del projecte COUPLED, una xarxa de formació innovadora europea finançada pel programa Marie Skłodowska-Curie Actions de la Unió Europea. COUPLED començarà al gener 2018, comptarà amb un pressupost total de 4 milions d'euros per a un període d'execució de 4 anys, i estarà coordinat per la Universitat Humboldt a Berlín. (+info)

RECERCA
Científics del ICTA-UAB i ciutadans identificaran les plantes al·lergògenes de Barcelona amb la nova app Plant*tes

El Punt d'Informació Aerobiològica (PIA) de la UAB presentà la seva nova app Plant*tes a Barcelona en el marc del projecte "Ciència Ciutadana als barris" de l'Ajuntament de Barcelona. L'aplicació pretén informar sobre l'existència de plantes al·lergògenes a les ciutats. (+info)
NOTÍCIES
L’ICTA-UAB organitza la IV edició de l'Escola d'Estiu sobre Decreixement i Justícia Ambiental

Del 25 de juny al 7 de juliol de 2017 tindrà lloc la quarta edició de l'Escola d'Estiu sobre Decreixement i Justícia Ambiental (Summer School on Degrowth and Environmental Justice). La iniciativa que organitzen cada any l'ICTA-UAB juntament amb el grup Research & Degrowth, tindrà lloc a Cerdanyola del Vallès i Barcelona (Espanya) i a Cerbère ( França). (+info)
AGENDA
NOTÍCIES                         
El Dr. Martí Boada de l’ICTA-UAB ha estat nomenat assessor científic de la UNESCO en temes de conservació de les Reserves de la Biosfera. El Dr. Boada s’ha incorporat a l’organització, amb seu a París, com a consultor del Programa Man and Biosphere (MaB) inclòs a la Divisió d’Ecologia i Ciències de la Terra. (+info)
RECERCA                        

L'article “Human health impacts of climate change as a catalyst for public engagement” realitzat pels investigadors de l'ICTA-UAB, Jeroen van den Bergh i Cassandra Pillay, publicat a la revista International Journal of Climate Change Strategies and Management, ha estat seleccionat per l'equip editor de la revista com a Article Destacat al 2017 Emerald Literati Network Awards for Excellence. (+info)

NOTÍCIES                        

L'ICTA-UAB ofereix una beca per a desenvolupar estudis de doctorat en el projecte "Planktonic calcifying organisms in a high-CO2 Mediterranean Sea" (CALMED). (+info)

NOTÍCIES                        
El professor Joan Martínez Alier i Federico Demaria, investigadors del projecte EnvJustice a l'ICTA-UAB van ser convidats pel Col·legi d'Humanitats i Desenvolupament Social de la Universitat d'Agricultura i Silvicultura del Nord-oest (NWAFU), Yangling, Shaanxi, Xina per impartir diferents seminaris sobre economia ecològica i ecologia política, i establir diferents col·laboracions en matèria d'investigació. (+info)
NOTÍCIES                        
El grup de recerca LIPHE4 de l'ICTA-UAB organitza del 10 al 14 de juliol, a Nàpols (Itàlia), una nova edició de la seva Escola d'Estiu. La iniciativa està organitzada en col·laboració amb el departament de Biologia de la Universitat de Nàpols Federico II. (+info)
Twitter
Website
Copyright © 2017 ICTA-UAB, All rights reserved.

Our address is:
web.icta@uab.cat

ICTA-ICP
Edifici Z- Campus de Bellaterrra
08193 Cerdanyola del Vallès. Barcelona
Telf. (+34) 93 586 87 77 Fax: (+34)93 581 40 70

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Adreça electrònica>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ICTA · Edifici Z (ICTA-ICP). Carrer de les Columnes. · Campus de la UAB · Bellaterra, Barcelona 08193 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp