Copy
Splendid Travel News
View this email in your browser


 

Splendid Travel News

February 2017

Er staan dit jaar weer prachtige reizen op de agenda, naar zowel bekende als nieuwe bestemmingen. Je kunt je al voor een aantal reizen inschrijven (IJsland, Iona en Mallorca). Andere reizen worden momenteel nog uitgewerkt.
We kiezen voor veel natuur: IJsland, Iona, Eiffel en Sicilië (de laatste twee voor mannen). Met ondernemers reizen we naar Engeland en/of Bretagne. Op Mallorca zijn er inspirerende 'Vitality Breaks'.

Daarnaast gaan we natuurlijk ook weer met de opleidingen op stap (Engeland tussen de stenen van Stonehenge, Ierland en de Croagh Patrick en Italië met de magie van Assisi). 
En... we kiezen ervoor om bijna iedere maand een dagexcursie in ons eigen prachtige land te maken. Van Zuid-Limburg tot Texel, van Friesland tot Delft...

Op de site kun je doorklikken op Travel en de volledige reisagenda vinden.

Hartelijke groet, 
Tjeerd en Marian

Reis door wonderschoon IJsland

Oerland van vulkanen, gletsjers en ruige natuur

IJsland is een jong land. Na veel reizen door gebieden met veel cultuur is het hoog tijd voor een reis naar een plek waar de aarde ontstaat en waar je kunt genieten van de puurheid van aarde, lucht, vuur en water! Oerkrachten scheppen nog steeds nieuwe aarde in de Mid-Atlantische rug, waarlangs de aardschollen van Europa en Amerika zich van elkaar af bewegen. De natuur is van een ruige schoonheid en altijd actief: water, wind, gletsjers, vulkanisme en geysirs doen hun dagelijkse werk. We reizen rond, zijn veel buiten en we genieten intens van de puurheid van aarde, lucht, water en vuur. Totaal schoon kom je weer thuis. Reis mee van 1 t/m 12 juli. Klik hier voor meer informatie en schrijf je snel in (de opties op onderdak zijn slechts kort geldig).

Retraite op Iona

Daar waar de hemel en aarde in elkaar overgaan

Vorig jaar waren we met de Schotlandreis op Iona en bleven er maar kort. Echter het 2,5 miljard (!) jaar oude gesteente, de voelbaar dunne sluier tussen hemel en aarde inspireerden om hier een retraite-week te organiseren. Via Iona kwam het Keltische Christendom Europa in en ook de druïde van nog veel langer geleden onderkenden de krachten van dit eiland. De week is een combinatie van les, naar buiten en je laten 'resetten' door de uitzonderlijke energetische kwaliteiten ter plaatse. Je krijgt zo nu en dan een korte reading of healing en kunt helemaal 'naar binnen' op deze magische rand van Europa. Klik hier voor de informatie.

Vitality Break Mallorca 

Voorjaarsweek, zomerzweek en herfstweek

In samenwerking met Ruud Weterings en Ankie van de Wetering geven we een week lang energieles in het mooie Mallorca en daarnaast maken we onder leiding van Ruud en Ankie prachtige wandelingen in de bergstreken langs de kust. Ook is er zo nu en dan een yogales, het is een zeer gevarieerde en inspirerende week. Je hoeft niet te kunnen 'energie stromen' om aan een van deze weken mee te doen en ook als je het al wel kunt heb je een heerlijke week! Klik hier voor de website over de Vitality Breaks!

Splendid: Oude kennis, energie en bewustzijn in de diepte scholen en dan praktisch maken en laten doordringen in je dagelijks leven! Je ziel laten schijnen in alles wat je doet en bent...

info@splendid-life.nl 
www.splendid-life.nl 
06 28128145

Agenda Februari en Maart 

Tools for a Splendid Life 2
Start 13 februari

Open Les Splendid Family
16 februari, 19.15, Rotterdam

Tools for a Splendid Life1
Start 18 februari

Excursie Den Bosch
18 februari 

Training Splendid Family
Start 9 maart, Rotterdam

Splendid day Den Haag/Voorburg
18 maart

Excursie Hunebedden, Hondsrug
25 maart

Splendid Day Haarlem 
1 april

Slendid Day Tours

Buiten genieten en plekken ervaren en dat gewoon in Nederland!
 

Regelmatig organiseren we dagexcursies in Nederland. Ook dit jaar trekken we er weer op uit naar alle delen van het land. We zoeken gebieden en plekken op waar letterlijk wat te beleven is. Plekken hebben energie die je kunt voelen en als je weet hoe, is dit een heerlijke ervaring.

Tijdens de excursies ga je de essentie van de plekken gericht ervaren en leer je ons eigen land op een heel nieuwe manier ervaren.
We zijn al in Utrecht geweest. 18 februari volgt Den Bosch en lopen we langs het Drakenpad. Dan start het mooie weer en verlaten de beschutting en de kroegen van de stad en trekken we het veld in!

Copyright © 2017 Splendid-life, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp