Copy

Hoe houd jij de moed erin? 

We zitten al weer een tijdje in deze vreemde en verwarrende tijd met z'n allen. Ook wij komen onze patronen en dilemma's natuurlijk volop tegen nu zoveel zekerheden zijn weggevallen. Niet altijd makkelijk. Maar tegelijkertijd daagt het ons uit in ons wakkerschap. We doen veel ervaring op met het geven van online trainingen en zijn verrast over wat er mogelijk is online. We leren met alles wat we in huis hebben, juist nu. Dat is tenslotte ons vak! 

We werden geïnspireerd door een filmpje van Jitske Kramer, zochten naar manieren om online vitaal te blijven en we houden ons natuurlijk bezig met leiderschap: hoe houd je de moed erin bij jezelf en bij je team?

We delen hier graag inspiratie met je. En wil je eens van gedachten wisselen of (online) aan de slag met je team, bel ons gerust. Voor nu wensen we je gezondheid en moed.
 
Hartelijke groet,
Annie, Karin, Jonnet

3 tips om online niet uitgeput te raken

"Dat online overleggen is zo vermoeiend" horen we in regelmatig terug van klanten en collega's.
Ja, het vraagt inderdaad iets anders, om vitaal te blijven als je veel online samenwerkt. We spelen daarop in tijdens de trainingen die we ondertussen online organiseren. We delen hier graag 3 praktische tips die ook ter sprake komen in onze training over Vitaliteit in werk. 

Lees hier de 3 tips voor Vitaal online.
Bekijk de 3 tips

Leidinggevende: hoe staat jouw pet? 

Als je als leidinggevende zoekende bent naar hoe je je rol vervult in deze tijd: je bent niet de enige!
Werken op afstand en minder contact, het thuisfront dat meer vraagt van je teamleden, verandering in werkwijzen… Hoe geef je leiding aan je team in deze onzekere tijd? Waar pak je stevig door en waar sta je even stil om te leren met je team? 

Lees meer over teampatronen en de petten die je nu kunt inzetten
Lees verder

Leiderschap in onzekerheid

We werden deze week geïnspireerd door dit mooie verhaal van Jitske Kramer, die we eerder meemaakten omdat we ons schoolden in Deep Democracy.
Zij spreekt over het belang van stilte, twijfel en moed. Durven we ons juist nu hoopvol en kwetsbaar in het ongewisse te storten, om de wereld een stukje mooier te maken? 
De moeite van het kijken waard! 
Bekijk het filmpje
www.wakkerezaken.nl

Je ontvangt dit kwartaalbericht omdat je contact met (een van) ons hebt gehad of omdat je je hebt aangemeld. We houden je zo graag op de hoogte houden van onze activiteiten.
 

 
Klik hier voor mailadres wijzigen, afmelden of juist aanmelden.

Hier vind je de eerdere kwartaalberichten

Email Marketing Powered by Mailchimp