Copy

Hoe blijven we het samen doen? 

Als een team elkaar niet live kan treffen, komt er meer focus op de inhoud en minder op relatie. In eerste instantie is dit lekker efficiënt, maar we zien dat de aanwezige patronen in teams daardoor vaak versterken. En die zijn op lange termijn soms juist niet effectief.
Het vraagt creativiteit en aandacht om toch de verbinding met elkaar te houden. Je vindt in onze nieuwsbrief een aantal tips. 

Ook lees je terug hoe je grote veranderingen teweeg brengt via kleine stappen. Begin met tiny habits.

Als laatste een cadeautip. Ook wij kijken in deze tijd naar wat ons voedt en vitaal houdt. Een cadeau aan onszelf was het samen lezen van het Boek van vreugde. We geven deze hartverwarmende tip graag door.
 
Hartelijke groet,
Annie, Karin, Jonnet

Niet dé oplossing maar Tiny habits

"Voor dat probleem hebben we precíes de goede oplossing!". Soms lijkt het ons heerlijk om dat te zeggen tegen onze klanten: in een keer gefixt. Maar we weten beter. Als het gaat over mensen en gedrag, vraagt veranderen een stapsgewijze benadering. Het model van gedragswetenschapper Fogg laat zien waar je op moet letten om zo'n duurzame verandering in gang te zetten: lees meer over zijn model en over Tiny habits
Lees verder

Verbinding houden in deze tijd 

Werken in coronatijd: het is echt anders… We zijn zowel op het werk als thuis ons ritme kwijt, er is meer onzekerheid.
Je werkt online thuis of maar met een paar collega's op locatie. Je komt elkaar niet zomaar even tegen, geen spontane praatjes… 

Hoe zorg je in deze tijd toch voor onderlinge verbinding en een gevoel van samen? Je vindt hier een aantal tips ter inspiratie
Lees de tips

Boek van vreugde

Ze zijn een week bij elkaar om hun vriendschap en een verjaardag te vieren: Desmond Tutu en de Dalai Lama. Het boek beschrijft de mooie gesprekken die ze voeren over vreugde, maar ook hoe ze met elkaar en hun omgeving omgaan: liefdevol, ontroerend en vol vrolijkheid.
Een hartverwarmend boek en een aanrader als cadeau! Voor sinterklaas, kerst of gewoon zomaar: als hart onder de riem in deze tijd!
Klik hier om het boek te bekijken
Bekijk het boek
www.wakkerezaken.nl

Je ontvangt dit kwartaalbericht omdat je contact met (een van) ons hebt gehad of omdat je je hebt aangemeld. We houden je zo graag op de hoogte houden van onze activiteiten.
 

 
Klik hier voor mailadres wijzigen, afmelden of juist aanmelden.

Hier vind je de eerdere kwartaalberichten

Email Marketing Powered by Mailchimp