Copy
Nieuwsbrief November 2016: Thema Energiebeheer

Hoe kunt u als ondernemer, schoolbestuur of woningeigenaar zeker weten dat uw pand optimaal en 100% in uw (financiële) belang verduurzaamd wordt en blijft, zonder dat u verder hier naar om hoeft te kijken?

Als antwoord op deze vraag hebben wij per doelgroep (scholen, bedrijven en woningen) voor u het ENERGIEBEHEER ontwikkeld

Voor dit doel hebben wij, in nauwe samenwerking met onze partner Flexicontrol, een energiemonitoringssysteem ontworpen, waarbij wij voor u alle energiestromen in kaart brengen en kunnen beheren. Met dit unieke online monitoringsysteem wordt al het onnodige energieverbruik ontdekt, en kunnen wij eventuele energiebesparende maatregelen continu analyseren en bewaken.

NIEUWSGIERIG?
Lees hier verder wat Energiebeheer precies voor u kan betekenen!

Spotlight Project: Bij PIT Kinderopvang en Onderwijs in Zwijndrecht zijn we inmiddels gestart met de implementatie van verduurzamingsmaatregelen én met Energiebeheer. Hier profiteren 390 medewerkers en 3300 kinderen van!

Jaap Boer (Projectleider Gebouwen bij PIT) heeft naar aanleiding van het Plan van Aanpak en onze gedegen en onafhankelijke marktconsultatie aangegeven "alle vertrouwen" te hebben in het Groene Collectief.

Lees hier hoe wij bijvoorbeeld PIT-locatie De Schalm (Alblasserdam) helpen verduurzamen!
Spotlight: Circulaire Economie
In deze interessante blog post legt Ilia Neudecker (Foxgloves) helder uit dat circulaire economie veel meer is dan alleen recyclen.

Foto: Friends of Europe (Flickr CC)
Spotlight: Kennisdag 29/11
Het Groene Collectief is uitgenodigd op de Kennisdag "Grip op Kwaliteit" door Ruimte OK. Een interessante dag voor mensen uit het onderwijs, kinderopvang en de gemeente die willen werken aan duurzame huisvesting.
Copyright © 2016 Groene Collectief

Contact:
info@groenecollectief.nl
www.groenecollectief.nl

Deze mails niet meer ontvangen?
U kunt uw  voorkeuren aanpassen of uitschrijven voor de nieuwsbrief

Het Groene Collectief is een platform voor bedrijven, scholen en woningen dat duurzaamheid verbindt aan concrete energieoplossingen voor gebouwen. Samen maken wij een einde aan alle verspilling!


This email was sent to esther@keynotes.cc
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Groene Collectief · Klapwijksepad 11 · Berkel en Rodenrijs, zh 2652 JZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp