Copy
Beste <<First Name>>,

Wat leuk dat je mijn nieuwsbrief wilt lezen! Indien je meer wilt weten, ben je altijd welkom voor een vrijblijvend consult. Wellicht tot snel!?

Er is momenteel veel te doen over 'skinboosters'. Wat is een skinbooster? Wat is Profhilo plus precies? Daarom zet ik drie verschillende huidverbeterende behandelingen in de spotlight!

Hartelijke groet Patrice
 

Profhilo plus

Profhilo Plus wordt uitgevoerd met softfillers. Deze ‘zachte fillers’ bevatten ook ultrapuur hyaluronzuur en geven dezelfde huidverbetering als Profhilo, maar zorgen ook voor iets meer vulling. Profhilo Plus is dan ook ideaal om de contouren van je gezicht te verzachten en voor wat extra stevigheid te zorgen
Boek voor eind februari een Profhilo Plus-behandeling en krijg 150 euro korting op de behandeling met 2x 1 ml.
 
Online afspraak maken

Viscoderm Hydrobooster

Misschien heb je op mijn Instagram al het één en ander voorbij zien komen, want Viscoderm Hydrobooster wordt gezien als dé trend voor 2021.
 
Het bijzondere aan deze Hydrobooster is dat hij dynamische rimpels gladstrijkt. Oftewel: rimpels die ontstaan door beweging. Deze elastische skinbooster vermindert kraaienpootjes en lachrimpels en herstelt de vochtbalans van je huid. Need I say more?
 
Online afspraak maken

Profhilo
 
Eigenlijk hoeft deze skinbooster extra uitleg, toch? Officieel mag je Profhilo geen skinbooster noemen, maar deze huidverbeterende behandeling met ultrapuur hyaluronzuur is een ‘echte boost voor je huid’.
 
De hoge concentratie hyaluronzuur in Profhilo geeft een ongekende hydratatie aan je huid en zorgt tegelijkertijd voor extra stevigheid. En wist je trouwens dat Profhilo en Viscoderm de perfecte combinatie zijn?
 
Wil je meer weten over de 3 verschillende skinboosters? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak via onderstaande button.
 
Online afspraak maken
Must haves in de webshop
Profhilo Haenkenium® serum
Profhilo Haenkenium® serum
€65.00
Bekijken
Dermaceutic Foamer 15 - Exfoliërende reinigende foamer
Dermaceutic Foamer 15 - Exfoliërende reinigende foamer
€45.00
Bekijken
Instagram Patrice Visser
Website Patrice Visser - Praktijk voor injectables
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Patrice Visser BV · torenlaan 27a · Laren, Noord-Holland 1251hg · Netherlands