Copy

PERSBERICHT

 

Audio Obscura presenteert "sunset"
livestream-sessies om geld op te halen
voor World Health Organization


Audio Obscura Sunset - Charity vindt plaats van aankomende zaterdag
tot en met dinsdag vanaf 17:15 - 19:15 in The Loft van de A'DAM Toren

Terwijl iedereen thuis blijft omwille van de gezondheid van de mensheid, besluit Audio Obscura zich in te zetten om geld op te halen voor de wereldgezondheidsorganisatie WHO en hun partners. Ze werken samen met de A’DAM Toren, die ervoor zorgt dat de prachtige The Loft het toneel kan zijn voor de speciale livestream-sessies genaamd “Audio Obscura Sunset - Charity”. Door dit te doen geven ze ook iets terug aan de bezoekers die over de hele wereld geconfronteerd worden met geannuleerde shows. Het beste van dit alles: terwijl ze genieten van de adembenemende livestream, kunnen kijkers daadwerkelijk bijdragen aan de respons op de pandemie die wordt veroorzaakt door COVID-19.

Tijdens het zogenaamde gouden uur met een prachtig panoramisch uitzicht over Amsterdam, kunnen de kijkers doneren aan het COVID-19 Solidarity Response Fund, opgericht door de United Nations Foundation en de Swiss Philantropy Foundation ter ondersteuning van de WHO en partners die landen helpen om het meest recente coronavirus te voorkomen, detecteren en beheersen. Elke dag van 17:15 tot 19:15 treed er een gerenommeerd artiest uit Nederland op om dit goede doel te steunen.
 
Op deze atypische zaterdag begint de eerste stream met de fenomenale Colin Benders, die een hypnotiserende liveset met zijn modulaire synthesizers zal neerzetten. Zondag treedt niemand minder dan Joris Voorn op, een Audio Obscura resident van het eerste uur en dat is hij niet zonder reden. Op maandag neemt live act Satori het over met een van zijn kenmerkende energieke optredens. Om de gelegenheid nog specialer te maken, zal hij zijn gloednieuwe album voor het eerst ten gehore brengen. Om dinsdag de livestream reeks in stijl af te sluiten, trakteert technogigant Reinier Zonneveld op iets heel bijzonders wat hij nog nooit eerder heeft laten zien. Deze keer geen harde bass, maar een betoverende voorstelling waar hij synthesizers en drumcomputers combineert met pianospel. Het zal experimenteel zijn, maar zoals altijd alleen muziek die hij zelf heeft gecomponeerd. Dit wordt heel bijzonder.
 
Met NOMOBO die de sets zal streamen en de legendarische zonsondergang sessies van Audio Obscura waarbij The Loft gehuld werd in de oranje gloed van de ondergaande zon nog vers op het netvlies, zal deze livestream-serie ronduit spectaculair zijn. Zorg dat je erbij bent en steun de WHO in deze vreemde tijden. Samen kunnen we dit doen.
 
We roepen iedereen op om mee te doen en de livestream te delen om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen kijken en doneren aan de WHO.

Algemene Info
Datum: ZAT 21/3, ZON 22/3, MA 23/3, DI 24/3
Tijd: 17:15 - 19:15 
Kijk via: Audio Obscura Sunset - Charity


Line-up:
Zaterdag: Colin Benders
Zondag: Joris Voorn
Maandag: Satori
Dinsdag: Reinier Zonneveld
Over Audio Obscura 
Audio Obscura hervormt het landschap van de elektronische muziek door de legendes van morgen naar de meest iconische en historische locaties ter wereld te brengen. Denk hierbij aan de fietstunnel onder het Rijksmuseum, het Centraal Station, het Scheepvaartmuseum en het Concertgebouw. Ook staan zij erom bekend de meest beruchte afterparty’s van Amsterdam te organiseren in de Loft in de A’DAM Toren. Dit alles altijd in combinatie met de meest vooraanstaande en spannende namen uit de scene. Hun laatste zet waarbij ze kunst met elektronische muziek combineerde met de audiovisuele kunst installatie SKALAR was hier geen uitzondering op en werd zeer geprezen in de internationale pers.

 

www.audio-obscura.com
 
Over COVID-19 Solidarity Response Fund
Het Covid-19 Solidarity Response Fund is een veilige manier voor individuen, filantropen en ondernemingen om bij te dragen aan de door de WHO geleide inspanningen om op de pandemie te reageren.
 
De United Nations Foundation en de Swiss Philanthropy Foundation hebben het solidariteitsfonds in het leven geroepen om de WHO en haar partners te ondersteunen in hun massale inspanningen om landen te helpen het nieuwe coronavirus te voorkomen, op te sporen en te beheersen - in het bijzonder daar waar de nood het hoogst is. 
Het fonds maakt mogelijk dat we:
  • Essentiële voorraad middelen zoals persoonlijke beschermingsmaterialen voor zorgmedewerkers die in het heetst van de strijd werken kunnen sturen.
  • Alle landen kunnen helpen bij het opsporen en bijhouden van de ziekte door het verhogen van de capaciteit van de laboratoria door middel van training en materiaal.
  • Kunnen zorgen dat zorgmedewerkers en -gemeenschappen overal toegang hebben tot de laatste wetenschappelijke informatie om zichzelf te beschermen, infectie te voorkomen en zorg te dragen voor de mensen in nood.
  • De inspanningen kunnen versnellen om zo snel tot een ontdekking en ontwikkeling van een mogelijk levensreddend vaccin, diagnoses en behandelingen te kunnen komen.
CONNECT MET AUDIO OBSCURA
Website
Website
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
SoundCloud
SoundCloud

NOOT AAN REDACTIE / NIET VOOR PUBLCIATIE

Voor meer informatie en interview-aanvragen, neem contact op met Shannon Schrader & Iris Willemsen - The Media Nanny
shannon@themediananny.nl | iris@themediananny.nl
Voor beeldmateriaal zie de press kit


CONNECT MET THE MEDIA NANNY
Website
Facebook
Instagram
Twitter
Copyright © 2020 The Media Nanny, All rights reserved.

Our mailing address is:
The Media Nanny
Prinsengracht 769
Amsterdam, 1017 JZ
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.