Copy
Lees deze email in uw browser.
Wilt u geen nieuwsbrief meer van ons ontvangen? Schrijf u dan uit.

Jaarverslag 2019 CJG Rijnmond (speciale editie)

Dit is een speciale editie van de maandelijkse nieuwsbrief van CJG Rijnmond voor samenwerkingspartners, stakeholders en professionals. Heeft u de nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wilt u deze automatisch ontvangen? Meld u nu aan!

Bijna alles staat momenteel in het teken van onze gezamenlijke strijd tegen het coronavirus. Desondanks vinden wij het belangrijk onze resultaten van het jaar 2019 met u te delen. Want niet alleen in de huidige spannende tijden zetten wij ons elke dag in voor de kinderen in de 14 gemeenten binnen ons werkgebied!

2019 in één oogopslag in beeld

We brachten het jaar 2019 in beeld met een illustratie. In één oogopslag ziet u de hoofdpunten, waarna u kunt doorklikken voor een nadere toelichting. Zo ziet u dat wij 93,6% van de 267.986 kinderen (0-18 jaar) in de regio Rotterdam-Rijnmond bereikten, dat staatssecretaris Paul Blokhuis een van onze vaccinatiedagen bezocht en dat al ruim 1.200 zwangeren in de laatste 2 weken van het jaar de nieuwe vaccinatie tegen kinkhoest haalden. Vanuit de illustratie kunt u ons financieel jaarverslag 2019 downloaden. 

Vorig jaar legden wij de basis voor deze visuele manier van verantwoorden. Dit jaar verfijnden wij dit. We zorgden onder meer voor een meer heldere indeling van onderwerpen, een rustiger beeld en betere doorklikbaarheid van de toelichtingen. Wij zijn er trots op dit ondanks alle corona-inspanningen aan u te kunnen presenteren! 

Bekijk hier direct het jaarverslag
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Email
Email
Website
Website
Copyright © 2020 Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond.
Wilt u geen e-mail meer van ons ontvangen?
Schrijf u dan uit.
Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen? Klik dan
hier