Copy
Nieuwsbrief VC Bladel - Januari 2017
Ken jij een potentiële sponsor? Klik dan hier!
Seizoen 2016-2017 - nr. 5 (jaargang 7)
1. Vertrouwenspersoon
Tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering heeft Ed Verhoeven te kennen gegeven om zich niet langer beschikbaar te stellen als vertrouwenspersoon van VC Bladel. Wij willen hierbij Ed nogmaals bedanken voor zijn inzet in die rol gedurende vele jaren. Hierna is het bestuur op zoek gegaan naar een volwaardige vervanger. Deze hebben wij inmiddels gevonden en zijn blij dat Toine Jansen zich heeft aangemeld als onze nieuwe vertrouwenspersoon.
Toine is speler in het Heren 3 team. Mocht je ooit een beroep op hem willen doen, dan kun je op de website van VC Bladel zijn contactgegevens opzoeken. Klik hier voor de link. Wil je meer weten over wat de rol van vertrouwenscontactpersoon inhoudt, klik dan hier voor een omschrijving op de website van NOC-NSF.
2. Uitslag Grote Clubactie
Ook dit jaar is de Grote Clubactie een groot succes geworden dankzij Inge Soetens-van de Linden als organisator en natuurlijk al die mini's en jeugdleden die zich ingezet hebben om de lootjes te verkopen.
De totale opbrengst voor de club is dit jaar is maar liefst:


 
Namens de club iedereen bedankt !
3. Alaaf
Wisten jullie dat Prins Maestro Aloysio regeert over Muggeziftersrijk in Bladel en dat dit de
vader is van Eiline Tenbult; speelster in Dames 3? Lees hier meer.
4. Beachvolleybal?
Recentelijk hebben wij de vraag uitgezet om te kijken wat het animo is om ook beachvolleybal aan te gaan bieden. Niet alleen voor onze leden, maar ook voor iedereen die dit leuk vindt om deze sport te beoefenen. Het is geen vervanging van ons alom bekende beachvolleybal weekend, maar is bedoeld als verbreding van ons aanbod en vernieuwing. Dus heb jij de enquête nog niet ingevuld? Doe het dan nu! Klik hier.
5. Activiteiten
  • Zaterdag 16 januari - Crazy Saturday. Een stapavond voor 18+. Meld je snel aan, want alleen dan gaat het feestje door. Voor details klik hier.
Inhoudsopgave

1. Vertrouwenspersoon
2. Uitslag Grote Clubactie 
3. Alaaf
4. Beachvolleybal?
5. Activiteiten
A-Sponsoren
Dames 1
Heren 1
B-Sponsoren
Heren 2
Heren 3
Heren 4
Dames 2
Dames 3
Meisjes B1
Meisjes B2
Meisjes C1
Meisjes C2
Dames Recr. 1
Dames Recr. 2
Dames Recr. 3
Dames Recr. 4
Dames Recr. 5
Copyright © 2017 Volleybalclub Bladel, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp