Copy
Nieuwsbrief VC Bladel - Mei 2020
Ken jij een potentiële sponsor? Klik dan hier!
Seizoen 2019-2020 - nr. 5 (jaargang 10)
1. Bizarre tijden
Hier maar weer eens een nieuwsbrief; tis eventjes geleden dat wij iets gepubliceerd hebben, dussss. 
Ik wil het woord niet in de mond nemen, want dat woord hoor je continue. Je hoeft de TV maar aan te zetten en binnen 10 seconde is het raak; op zowat elke zender. Omdat het sociale leven terug gevallen is tot een minimum en er verder niet veel gebeurt op sportief nivo zijn de onderwerpen in deze brief zeker de moeite waard om even bij stil te staan. Het gaat deze keer over ex-leden die een verhaal hebben.
2. Een goed doel?
Recentelijk stond er een artikel in de Kempenaer over "Het leven zoals het is voor Moniek".
Het gaat hier over Moniek van Loon die lid is geweest van VC Bladel, maar de sport om lichamelijke redenen heeft moeten opgeven. Lees hier het desbetreffende artikel.

Daarnaast is er op Facebook een blog te vinden en een link om te kunnen doneren "Inzamelactie voor de noodzakelijke verbouwing voor Matt en Moniek."
3. Koninklijke onderscheiding
Een aantal jaren geleden heeft VC Bladel het initiatief opgepakt om Ed Verhoeven te nomineren voor een Koninklijke Onderscheiding vanwege zijn verdienste in de Bladelse gemeenschap en omstreken. Destijds heeft de aanvraag de toetsing niet weten te doorstaan, maar het is hem uiteindelijk gegund! Gefeliciteerd Ed en bedankt voor je inzet.
Lees hier het artikel op Casteren.net de lokale website van Casteren; een van zijn initiatieven.
4. Jeugd trainingen mbt RiVM beleid​
Zoals bekend mogen de trainingen weer opgevat worden onder bepaalde voorwaarden voor de jeugdspelers. Belangrijkste is dat het om buitensport activiteiten gaat met richtlijn dat we aan 1.5 meter afstand kunnen voldoen.
Binnen de volleybal zijn we samen met de jeugdtrainers, aan het bekijken of we buitensport trainingen kunnen gaan aanbieden.
Hiervoor zijn we ook in overleg met de gemeente Bladel, om te bekijken naar buitensport mogelijkheden en de benodigde attributen.
We houden jullie, en de jeugdspelers specifiek via de trainers, op de hoogte als we weer 'beperkt' kunnen en gaan sporten.
5. Activiteiten
  • Even niet
Inhoudsopgave

1. Bizarre tijden
2. Een goed doel
3. Koninklijke onderscheiding
4. Jeugd trainingen mbt RiVM beleid
5. Activiteiten
A-Sponsoren
Dames 1
Heren 1
B-Sponsoren
Heren 3
Heren Recr. 1
Dames 2
Dames 2
Sponsor een team
Donateur
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 Volleybalclub Bladel, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp