Copy
Nieuwsbrief VC Bladel - Oktober 2016
Ken jij een potentiële sponsor? Klik dan hier!
Seizoen 2016-2017 - nr. 2 (jaargang 7)
1. Competities
  • De minitoernooi kalender is bekend en gepubliceerd op onze website; klik hier
  • De recreanten competitie is inmiddels ook definitief; klik hier
  • De Nevobo competitie is per team terug te vinden op de diverse teampagina's met tabbladen voor Stand, Programma, Uitslagen.
2. Algemene Ledenvergadering
Donderdag 20 oktober om 20:00 is het weer zover; de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering in de Ambiani te Bladel. Iedereen is van harte welkom.
3. Grote Clubactie 2016
Vanaf zaterdag 1 oktober is de Grote Clubactie weer van start gegaan. De mini's en de jeugd gaan erop uit om loten te verkopen. Jij maakt kans op zeer leuke prijzen (klik hier) en met de opbrengst steun je tevens VC Bladel. Alvast bedankt!
4. Fysiocenter Bladel

Beste volleyballers/sters van VC Bladel,
Al enige tijd is Fysiocenter Bladel sponsor en ‘huisfysiotherapeut’ voor de volleyballers van VC Bladel. Sindsdien zien we met enige regelmaat geblesseerde sporters van jullie vereniging. Eind 2015 zijn twee collega’s een presentatie komen geven om preventie van blessures in de sport onder de aandacht te brengn. Ook wij willen namelijk het liefst voorkomen dat jullie geblesseerd raken. Van de toen gepresenteerde aanbieding, de Mobeefit mobiliteitsmeting, is helaas weinig gebruik gemaakt.
Ieder seizoen willen we een nieuw thema onder de aandacht brengen gericht op veelvoorkomende blessures in het volleybal, maar ook tips en tricks om deze te voorkomen. Dit zullen we doen door regelmatig een bijdrage te leveren aan de nieuwsbrief van de vereniging. Aan het begin van het seizoen willen we eerst de mogelijkheden binnen onze praktijk onder de aandacht brengen.
Belangrijk bij de start van het seizoen is natuurlijk dat iedereen weer fit aan de gang kan. Mocht je bepaalde klachten of blessures hebben dan staan wij met ons team klaar om jullie daar zo snel mogelijk van af te helpen. Collega’s Ruud van der Horst, Master Sportfysiotherapeut en Lisanne Wilting, Master Sportfysiotherapeut i.o. zijn de therapeuten die jullie hierin gaan ondersteunen. Zij hebben tijdens hun opleiding geleerd om jullie nog beter te kunnen helpen bij sportblessures.
Hieronder vind je nog kort de verschillende mogelijkheden bij Fysiocenter Bladel:
  • Sportspreekuur
Op maandagavond en dinsdagavond tussen half 7 en 7uur is er het GRATIS sportspreekuur. Dit is wel op afspraak, dus bel vooraf even of er plek is! We kunnen dan snel screenen of er een blessure is waar behandelingen voor nodig zijn of dat advies en/of rust voldoende is.
  • Echografie
Met ons nieuwe echoapparaat kunnen we nog beter in beeld brengen of schade is aan spieren en/of pezen. Zo kunnen we een gerichte behandeling starten en een goede prognose geven wanneer het sporten weer hervat kan worden.
  • Mobeefit meting
De Mobeefit meeting is eind 2015 bij de presentatie gedemonstreerd. Met de Mobeefit wordt een mobiliteitsmeting gedaan van de meest gebruikte spieren. Dit wordt overzichtelijk weergegeven zodat hier gericht voor geoefend kan worden om zo nodig te verbeteren. De aanbieding voor de leden van VC Bladel loopt nog geheel 2016!
Laat je testen voor maar 10 EURO i.p.v. de normale prijs van  17,50 EURO!
  • Braces
Binnen de praktijk is er de mogelijkheid om een brace aan te schaffen. Zo kan er met advies van een fysiotherapeut de juiste brace en maat van brace worden bepaald voor een optimale ondersteuning.
 
Voor meer informatie of vragen kan een kijkje worden genomen op de website (www.fysiocenterbladel.nl) of bellen naar de praktijk via 0497-820216.
Groetjes Team Fysiocenter Bladel
5. X-Sport FF NIE maandagavond open

Nu de club groeiende is en er meer teams naar de maandavond moeten uitwijken, vonden wij het als club belangrijk om ook hier aandacht te schenken aan het après volleybal.

Wij hebben Jan en Thijs Daniëls gevraagd om het experiment aan te gaan om ook op
de maandagavond vanaf 20:00 uur open te gaan. 

Hiermee komt de mogelijkheid voor de desbetreffende teams om na afloop van de training of de thuiswedstrijd (recreanten) gezellig wat na te praten met een hapje en/of drankje bij X-Sport FF NIE. Dit is tevens ook fijn voor de uitspelende club om na afloop nog wat te kunnen nuttigen.

Het betreft hier een experiment qua openstelling, aangezien het voor Jan & Thijs natuurlijk ook financieel te dragen moet zijn. Dat kan betekenen dat, als de aanloop de komende periode
tegenvalt, ze genoodzaakt zijn om het sportcafé alsnog te sluiten.

Let wel: als het recreanten 3 team op de maandagavond een uitwedstrijd speelt, het sportcafé
ook dicht is vanwege een te grote kans op geringe aanloop.

Hopende jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Ruud van Beek, voorzitter VC Bladel.
6. Activiteiten
- Minikamp 30 September, 1 en 2 oktober.
- Sinterklaas 30 November
- Kerstballentoernooi 21 December
Inhoudsopgave

1. Competitie
2. Algemene Ledenvergadering
3. Grote Clubactie 2016
4. Fysiocenter Bladel
5. X-Sport FF NIE maandagavond
6. Activiteiten
A-Sponsoren
Sponsor Dames 1
Sponsor Heren 1
B-Sponsoren
Heren 2
Heren 3
Heren 4
Dames 2
Dames 3
MB1
MB2
MC1
MC2
DR1
DR2
DR3
DR4
DR5
Copyright © 2016 Volleybalclub Bladel, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp