Copy
Nieuwsbrief VC Bladel - December 2018
Ken jij een potentiële sponsor? Klik dan hier!
Seizoen 2018-2019 - nr. 4 (jaargang 9)
1. Fijne feestdagen

2. Kerstballen toernooi
De kortste dag van het jaar, de kerstdagen en de jaarwisseling komen met rasse schreden dichterbij. Zo ook het traditionele en altijd gezellige kerstballen toernooi met na afloop naborrelen in het sportcafé. Woensdag 19 december starten we om 17:30 tot 19:00 met de jeugd en de senioren van 19:30 tot 22:00. Tot dan!
3. Gebruik mobiele telefoon
Beste leden van VC Bladel,
Vanaf heden is het gebruik van mobiele telefoons in de kleedlokalen van de sporthal niet langer toegestaan.

Aanleiding hiervoor zijn berichten in de landelijke media over pestgedrag onder de jeugd, waarbij het maken en verspreiden van intieme foto's heeft geleid tot zeer onwenselijke situaties.

Binnen de volleybalclub Bladel hebben wij hier tot op heden gelukkig niet mee te maken gehad en dat willen we graag zo houden. In ons streven om te zorgen voor een veilige sportomgeving heeft VC Bladel de gemeente Bladel verzocht om maatregelen te nemen. De gemeente Bladel heeft daarop de gebuikersvoorwaarden van de sporthal aangepast:

“Om de privacy van een ieder te waarborgen en het maken van foto’s of opnames te voorkomen, is het gebruik van mobiele telefoons in de kleedlokalen ten strengste verboden.”

“Bij schending van deze bepaling, zal in ieder geval voor bepaalde tijd de toegang tot de sporthal worden ontzegd, los van eventueel aanvullende sanctiemaatregelen”.

In het bijzonder zou ik de ouders van onze jeugdleden willen verzoeken om duidelijk uit te leggen dat het gebruik van mobiele telefoons in de kleedlokalen niet langer is toegestaan.

Met sportieve groet,
Marc van der Velden
Secretaris VC Bladel
4. Activiteiten
Inhoudsopgave

1. Fijne feestdagen
2. Kerstballen toernooi
3. Gebruik mobiele telefoon
4. Activiteiten
A-Sponsoren
Dames 1
Heren 1
B-Sponsoren
Heren 2
Heren 3
Dames 2
Dames Recr. 6
Heren Recr. 1
Sponsor een team
Copyright © 2018 Volleybalclub Bladel, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp