Copy
Nieuwsbrief VC Bladel - Februari 2017
Ken jij een potentiële sponsor? Klik dan hier!
Seizoen 2016-2017 - nr. 6 (jaargang 7)
Deze keer een extra dikke editie met interessante onderwerpen. Neem de tijd en lees ze maar eens aandachtig door.
1. Winnaars Grote clubactie
Zoals eerder vermeld in de nieuwsbrief van Januari is de Grote Clubactie een groot succes geworden.
Hier volgt de uitslag van de topverkoopsters. De toppers hebben allemaal een cadeau gekregen uit de handen van Inge Soetens.
 1. Bibi Fischer (mini 3) met 29 loten
 2. Anke van Avendonk (meisjes c2) met 24 loten
 3. Gedeelde plek met 23 loten Mette Groenland (mini 3) en Sophie Krekels (mini 1) 
Bibi
Anke
Sophie
Mette
2. Spelregels?
Je speelt al enige of lange tijd volleybal, maar ken jij de regels wel? Op een leuke manier de spelregels leren? Om zo de beslissingen van de scheidsrechter beter te snappen. Maar vooral: hoe beter jij de regels snapt, hoe groter je kans op winst!

Ook als je geen jeugdspeler bent, kun je natuurlijk je voordeel doen met de kennis op de site van Masterz. Klik hier en beheers de regels.
Heb je de licentie behaald? Laat het dan even weten door een mail te sturen naar secretaris@vcbladel.nl


3. Topper bij de mini's!
Sinds enige tijd hebben mini's de gelegenheid om onder leiding van een zeer deskundige trainer, Frank Laracker, de fijne kneepjes van het volleybal eigen te maken op de zaterdagochtenden vanaf 10:00. Frank heeft altijd op een hoog niveau gespeeld en heeft nog allerlei contacten in de volleybal wereld. Zaterdag 11 februari in X-Sport heeft Frank een topper op volleybal gebied kunnen strikken: KIM STAELENS. Zij won met het Nederlandse team zilver op het EK van 2009. Klik hier voor meer informatie. Het zou leuk zijn als er dan ook wat publiek op de tribune zit. Dus je bent hierbij uitgenodigd!
4. Uitslag enquête
Om te polsen of er animo binnen de club is om te gaan beach volleyballen in de voorjaars-/zomerperiode hebben wij een enquête gehouden. Hieronder volgt de uitslag.
 • 93 van de 148 senioren (Nevobo & recreanten) hebben gereageerd. Dit is een opkomst van 63%
 • 75 leden zijn voor (81%)
 • 18 leden zijn tegen (19%)
 • 6 leden hebben te kennen gegeven om toe te willen treden tot de commissie om dit verder gestalte te geven binnen de club.
Kortom er is voldoende interesse getoond om de volgende stap te gaan maken. Wij houden jullie op de hoogte. Het bestuur.
5. Voorzitter (m/v) ?
Sinds 2009 ben ik voorzitter van een gezellige club mag ik wel zeggen. Een club die staat.
 • De commissies lopen lekker en deze zijn in de loop der jaren verjongd.
 • Financieel gezond met voldoende weerstandsvermogen om het een tijdje uit te zingen en om investeringen in de club te kunnen doen.
 • De club is de afgelopen jaren flink gegroeid; met name bij de mini's (dankzij een paar leuke trainsters die dit met veel enthousiasme doen) en groei bij de recreanten.
 • Het aantal scheidsrechters is groeiende en daar wordt nog steeds aan gewerkt.
 • Een actuele website en nieuwsbrief. Actief op social media (FB, Twitter)
 • De nodige enthousiaste vrijwilligers die hun steentje bijdragen in de diverse activiteiten. 
 • Een soepel draaiend bestuur die goed op elkaar "ingespeeld" is en die er voor zorgt dat de club leeft.
Echter zoals eerder aangegeven stop ik definitief na 8 jaar en is het tijd dat iemand het stokje overneemt. Wie voelt zich geroepen of ken jij iemand om sturing te geven aan de club waar sfeer en sportiviteit samenkomen? Ik ben er als een vreemde van buitenaf ingerold en warm onthaald. Ik kan in ieder geval zeggen; je staat er niet alleen voor. Er staat een capabel team achter je ter ondersteuning. Klik hier voor de functie omschrijving. Schroom niet en neem gerust contact met mij op.
Ruud van Beek, voorzitter VC Bladel.
6. Volleybalkamp
In de zomervakantie organiseert de Nevobo al tientallen jaren volleybalkampen voor jongeren van 10-19 jaar. Hier wil je bij zijn!! Bijvoorbeeld volleyballen op het strand op Texel.
Tijdens een volleybalkamp ben je onder professionele begeleiding de hele dag bezig met je favoriete sport. Naast fanatieke trainingen en binnen- en buitentoernooien staan er ook nog andere activiteiten op het programma. Lees hier verder. Wees er snel bij, want de ervaring is dat ze snel vollopen.
7. Buitentoernooi
Ook dit jaar wordt weer het ITCG/DKV-toernooi georganiseerd. De gezelligste seizoensafsluiter van heel Nederland waar gezelligheid en sport hand in hand gaan. Dit toernooi zal plaatsvinden op 2, 3 en 4 juni 2017 in Groningen! Het is mogelijk om aan het buitentoernooi mee te doen van de 4e klasse t/m de promotieklasse en vanaf de derde divisie aan het binnentoernooi. Het binnentoernooi is een prestatie toernooi waar een leuke pot met prijzengeld mee te winnen valt. Het buitentoernooi is een fanatiek plezier toernooi waar gestreden wordt voor de felbegeerde winnaarsshirts.  
Ook als je geen volleyballer bent maar graag mee wilt doen, geef je op en doe mee in de recreanten poule!
 
Naast de toernooien worden er ook onvergetelijke feesten gehouden op de vrijdag- en zaterdagavond en is er de mogelijkheid om met je team te komen eten zaterdagavond!
Voor de teams die van veraf komen is er een plekje beschikbaar op onze prachtige DKV-camping! Ook de teams die dichterbij wonen zijn natuurlijke van harte welkom op de camping.
 
De organisatie is al in volle gang en het belooft een onvergetelijk weekend te worden! 10 februari gaan de inschrijvingen open. Neem een kijkje op de nieuwe website en schrijf je in met je team! Vergeet ook niet om onze facebookpagina te liken!
www.dkvtoernooi.nl
8. Activiteiten
Inhoudsopgave

1. Winnaars Grote Club actie
2. Spelregels?
3. Topper bij de mini's!
4. Uitslag enquête
5. Voorzitter (m/v) ?
6. Volleybalkamp
7. Buitentoernooi
8. Activiteiten
A-Sponsoren
Dames 1
Heren 1
B-Sponsoren
Heren 2
Heren 3
Heren 4
Dames 2
Dames 3
Meisjes B1
Meisjes B2
Meisjes C1
Meisjes C2
Dames Recr. 1
Dames Recr. 2
Dames Recr. 3
Dames Recr. 4
Dames Recr. 5
Copyright © 2017 Volleybalclub Bladel, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp