Copy
View this email in your browser
Nieuwsbrief VC Bladel - Maart 2016
Ken jij een potentiële sponsor? Klik dan hier!
Seizoen 2015-2016 - nr. 6
1. Jubileumshirt over
Bij de bestelling is 1 jubileumshirt maat XS-S (34-36) over.
Indien je interesse hebt dan kun je contact opnemen door een mail te sturen; klik hier.
Wie het eerst komt; wie het eerst maalt. Kosten €15
Foto's: voorkant & achterkant.
De inschrijving voor het 22e Albert Heijn Bladel Beachvolleybal toernooi is geopend.
Schrijf je nu in: klik hier
2. Rabobank Clubkas Campagne

Ook dit jaar doet Volleybalclub Bladel mee aan de RCC om daarmee geld in te zamelen voor de club. Het enigste wat wij, vrienden, kennissen, opa’s, oma’s daarvoor hoeven te doen, is stemmen op onze club. Hoe meer stemmen; hoe meer geld dat de club ontvangt.

De stemperiode is van woensdag 13 april tot en met zaterdag 30 april 2016. Klanten die vóór 15 maart 2016 lid zijn, mogen in april stemmen op hun favoriete clubs. Zij ontvangen dan automatisch een stemcode.

Stemmen kan alleen als je lid bent van de Rabobank. Om lid te kunnen worden dien je minimaal een dienst af te nemen; bijvoorbeeld een bankrekening.

Echter je bent dan niet automatisch lid. Hoe weet ik of ik lid ben van de Rabobank?

Ik krijg eens per kwartaal het magazine “Dichterbij” of volg hier het stappenplan.

Log in bij Internetbankieren en kijk bij het over- zicht “Uw gegevens”

Onder het kopje “Persoonlijke gegevens” staat een regel “Lid van de Rabobank”.

Bent u nog geen lid? Meld je dan hier aan.
Meld je vóór 15 maart aan, want alleen dan kun je meestemmen. Wil je meer informatie, klik op het logo. 

3. Tellen en fluiten
Beste leden, een club kan alleen goed draaien als iedereen zijn steentje bijdraagt. Indien je opgesteld staat voor te tellen of te fluiten en je bent verhinderd, dan ben je zelf verantwoordelijk om voor vervanging te zorgen. Doe dit tijdig, want dan alleen is de kans van slagen groot. Een dag van te voren is vragen om problemen en zadel je de club op met problemen die voorkomen hadden kunnen worden.
Graag jullie aandacht hiervoor. 
4. Team mailadressen
Al twee seizoenen beschikt ieder team over een team mailadres. Echter de ledenadministratie wordt regelmatig geraadpleegd over deze adressen. Vanaf heden zijn deze terug te vinden op de site bij de desbetreffende teampagina.
5. Volleybalkampen 2016
Zoals ieder jaar gaat het ook nu hard met de inschrijvingen voor de Nevobo Volleybalkampen. Het kamp voor 12 tot 14-jarigen in Bathmen is inmiddels vol, het beachkamp op Texel kan nog eén 13 tot 16-jarige plaatsen. Ook het kamp in Bathmen voor 15 tot 18-jarigen heeft nog maar twee plekken over. Willen jullie jeugdleden ook lekker ballen in de zomer? Klik hier voor een overzicht van alle kampen en zorg voor tijdige inschrijving! Of vraag eerst de folder aan via volleybalkampen@nevobo.nl.

6. Hajraa Buitentoernooi 2016

Beste vereniging,
Zijn jullie heel toevallig nog op zoek naar een superleuke afsluiter van het seizoen? Of misschien gewoon een heel leuk toernooi om te spelen in de zomer? Wellicht is het Hajraa Buitentoernooi wel iets voor jullie! Het toernooi is al jaren het grootste grasvolleybaltoernooi van Europa en zal plaatsvinden op 10, 11 en 12 juni 2016. Dit jaar ligt voor de 38ste keer de organisatie bij negen gezellige leden van de Eindhovense Studenten Volleybalvereniging Hajraa.
 
Wij nodigen jullie vereniging door middel van deze mail graag uit om dit jaar deel te nemen aan dit gigantische evenement. Hieronder volgt nog wat meer informatie over dit toernooi. Mocht het zo zijn dat jullie al zijn ingeschreven? Voel je vooral extra welkom door deze extra uitnodiging.
Bekijk voor een goed beeld van het toernooi ook eens de aftermovie van 2015.

Schrijf je hier in voor het Hajraa Buitentoernooi
7. Activiteiten
  • 23 december - kerstballentoernooi; aanvang 20:00
  • Zaterdag 16 januari - Crazy Saturday. Een stapavond voor 18+. Meld je snel aan, want alleen dan gaat het feestje door. Voor details klik hier.
Inhoudsopgave

1. Jubileumshirt
2. Rabobank Clubkas Campagne
3. Tellen en fluiten
4. Team mailadressen
5. Volleybalkampen 2016
6. Hajraa Buitentoernooi
7. Activiteiten
A-Sponsoren
Sponsor Dames 1
Sponser Heren 1
B-Sponsoren
Heren 2
Heren 3
Dames 2
Dames 3
JB1
MB1
MC1
MC2
DR1
DR2
DR3
Copyright © 2016 Volleybalclub Bladel, All rights reserved.