Copy
View this email in your browser
Nieuwsbrief VC Bladel - Februari 2016
Ken jij een potentiële sponsor? Klik dan hier!
Seizoen 2015-2016 - nr. 5
1. Notulen ALV 2015
Wat later dan jullie van ons gewend zijn. Maar beter laat dan nooit hierbij de notulen van oktober 2015; klik hier

 
2. Jubileum nieuws
De commissie die het 40-jarig jubileum kleur geeft dit jaar zit niet stil en is druk bezig met allerlei voorbereidingen.
 • Zo hebben zo'n 45 leden het jubileumshirt besteld en zijn deze inmiddels in bestelling gezet en worden waarschijnlijk kort na de carnaval geleverd.
 • Zijn de activiteiten voor de mini's en de jeugd geboekt en kan men binnenkort de uitnodigingen verwachten. Dus houd de datum zaterdag 21 mei vrij in je agenda!
3. Crazy Saturday
2016 is nog maar net begonnen of de feestcommissie had al van zich laten horen in de vorm van een VC Bladel uitstapje en wel Crazy Saturday: Een georganiseerd uitstapje naar discotheek De Metro te Deurne. In totaliteit waren we met 41 feestgangers die om 22:45 in een bus van Touringcarbedrijf van Gompel Bergeijk B.V. in de schaarse sneeuw vertrokken richting Deurne. Onder leiding van een zeer bekwame en gezellige chauffeur genaamd Peter ondervonden we geen enkel probleem of tijdverlies in de planning. Tevens was het ook fijn dat iedereen op de heenweg voor zijn eigen drank kon zorgen en deze kon nuttigen.
Eenmaal aangekomen werd er een speciale deur voor ons open gemaakt en konden we eindelijk eens gaan uitzoeken hoe deze discotheek ons beviel. Bij binnenkomst kreeg iedereen een consumptie namens de feestcommissie. Ondanks dat de meesten al heel wat energie op deze thuisspeeldag verspeeld hadden vertrok de hele groep richting de dansvloer of positioneerde zich tussen dansvloer en de dichtstbijzijnde bar. Efficiëntie op en top!
Iedereen was zich al snel aan het vermaken en ook het podium met windblazers werd flink bestegen. Zie de sfeerfoto’s voor het bewijs!
Rond de klok van 03:45 vertrok de bus weer richting Bladel met een tussenstop in Eindhoven voor uitheemse feestgangers.
Wij als feestcommissie zijnde waren enorm tevreden over het aantal aanmeldingen en over het algehele gedrag over de gehele avond in de bus en De Metro en hopen dat jullie het net zo leuk vonden als wijzelf. Wij hopen natuurlijk dat wanneer een volgend dergelijk evenement georganiseerd wordt jullie weer net zo enthousiast aanmelden. Dit geldt ook voor alle aanhang en introducés! Wat ons betreft ‘voor herhaling vatbaar!‘
Voor dit seizoen zal de feestcommissie nog een keer een actie komen en wel met een themafeest op de laatste Nevobo wedstrijddag. Bij deze willen we het thema alvast bekend maken, zodat iedereen al vast kan bespreken en zijn plannetje kan smeden om die fel begeerde originaliteitprijs binnen te slepen. Het thema van dit seizoen wordt: Summertime!
4. Activiteiten
 • 23 april Laatste competitie ronde, feestavond AMBIANI vanaf 21:00
 • 21 mei 40-jarig jubileum; waaronder jeugdactiviteit inbegrepen
 • mei Rabobank Clubkas Campagne
 • mei-juni Zomeravond volleybal toernooi, Doolland veld Bladel
 • 18-19 juni Beach volleybal toernooi, Markt Bladel
 • 22  juni Laatste training: toernooi, verkiezing verenigingsman/-vrouw
LET OP: Het minitoernooi niveau 4-5-6 van zondag 24 april 2016 is verzet naar zondag 10 april 2016!!!
Veul plezier!
Tip: Niet meer drinken dan je dorst hebt.
Inhoudsopgave
 1. Notulen ALV 2015
 2. Jubileum nieuws
 3. Crazy Saterday
 4. Activiteiten
A-Sponsoren
Sponsor Dames 1
Sponser Heren 1
B-Sponsoren
Heren 2
Heren 3
Dames 3
Dames 2
JB1
MB1
MC1
MC2
DR1
DR2
DR3
Copyright © 2016 Volleybalclub Bladel, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp