Copy
Nieuwsbrief VC Bladel - Januari 2016
Ken jij een potentiële sponsor? Klik dan hier!
In deze nieuwsbrief

1. Nieuw nieuwsbrief systeem.
2. Minicoördinator 
3. Vrijwilligersbeleid
4. Uitslag Grote Clubactie
5. Activiteiten
Seizoen 2015-2016 - nr. 4
Vanaf deze nieuwsbrief gaan we gebruik maken van een nieuw en verbeterd systeem om nieuwsbrieven te versturen. Je hoeft vanaf nu geen PDF meer te downloaden, maar je kunt hem rechtstreeks in je mailbox lezen. Tevens is deze mail "responsive", zodat deze ook te lezen is op je smartphone of tablet.
2. Minicoordinator 
Tijdens de Algemene Ledenvergadering is er een oproep gedaan om de Technische Commissie te komen versterken zodat de taken beter verdeeld konden worden. Wij zijn blij dat hier gehoor aan gegeven is. Sinds kort is de Technische Commissie uitgebreid met Marleen Houthuijs als coordinator van de mini's. Klik hier voor het overzicht van de huidige TC.
3. Vrijwilligersbeleid
Tijdens de Algemene Ledenvergadering heeft het bestuur de pilot toegelicht hoe wij denken invulling te kunnen geven aan het vrijwilligersbeleid. Graag willen wij al onze leden hierover informeren.

Waarom deze pilot?
Geen enkele amateur-sportvereniging kan bestaan zonder de inzet en bijdrage van (veel) vrijwilligers. Omdat er tegenwoordig helaas steeds minder vrijwilligers een bijdrage kunnen of willen leveren bij het uitvoeren van verschillende taken, kan dit op termijn consequenties hebben voor het voortbestaan van onze vereniging. Op dit moment zet een kleine groep leden zich vol overgave in voor de club. Heel erg mooi om te zien. Maar deze mensen kunnen dit niet voor altijd blijven doen. Het wordt tijd deze mensen vanuit de club te ondersteunen zodat de continuïteit gewaarborgd blijft en de taken evenredig verdeeld kunnen worden.

Uitgangspunten 
  • Je MAG lid worden van VC Bladel;
  • Je hebt dan RECHT op het spelen van wedstrijden;
  • Je hebt de PLICHT om bij te dragen in de organisatie van VC Bladel
Wat houdt de pilot in?
Het bestuur kiest ervoor om in seizoen 2015/2016 een pilot te draaien met het toewijzen van senioren-teams aan activiteiten, waarbij de vraag om vrijwilligers het grootst is.

De teams zijn - Lees hier verder voor de verdere invulling - Artikel is terug te vinden op de website onder "Info -> Statuten/reglementen"
4. Uitslag Grote Clubactie
Hierbij willen wij iedereen bedanken voor de geweldige opbrengst vie de Grote Clubactie; een geweldig bedrag en dat dankzij de jeugdleden en mini's!

De top-3 verkopers van dit jaar hebben hun prijs inmiddels in ontvangst genomen via Inge Soeters.
  1. Bibi Fisher (Mini 2) met 31 loten
  2. Hannah Fiers (Mini 3) met 25 loten
  3. Imme Lathouwers (Mini 2) met 20 loten
5. Activiteiten
  • Zaterdag 16 januari - Crazy Saturday. Een stapavond voor 18+. Meld je snel aan, want alleen dan gaat het feestje door. Voor details klik hier.
A-Sponsoren
Sponsor Dames 1
Sponser Heren 1
B-Sponsoren
Heren 2
Heren 3
Dames 3
Dames 2
JB1
MB1
MC1
MC2
DR1
DR2
DR3
DTR
Mini's
Copyright © 2016 Volleybalclub Bladel, All rights reserved.