Copy
Nieuwsbrief VC Bladel - November 2016
Ken jij een potentiële sponsor? Klik dan hier!
Seizoen 2016-2017 - nr. 3 (jaargang 7)
1. Minikamp 2016
Vrijdag 30 september zijn 41 kinderen op de fiets naar Reusel vertrokken om het jaarlijkse minikamp te vieren. Dit is vaak een activiteit waar iedereen al maanden naar uitkijkt. En het was weer een feest voor iedereen. Het thema was achterstevoren, zo startten we ’s avonds met ochtendgymnastiek en hadden we in de ochtend een spooktocht. Het weer zat niet altijd mee maar gelukkig hebben de kinderen van mini 1, mini 2, mini 3 en mini 4 zich heel goed vermaakt. Van de bosspellen, het zwembad van de Achterste Hoef, het fietsen in een grote groep, het lopen van een spannende tocht aan toe. En, om niet te vergeten, het keten in de nacht om de volgende morgen vol energie weer te beginnen aan de spellen (ahum). 
Wij als leiding willen alle deelnemende kinderen bedanken voor hun enthousiasme tijdens het kamp want ook wij hebben weer de tijd van ons leven gehad. Hopelijk tot volgend jaar.

Klik hier voor het foto-album.

Met sportieve groetjes,
Neele, Inge, Moniek, Albert, Danique, Noor & Susan  
 
2. Sponsor kliks
Bestel jij ook regelmatig spullen online?
Dan kun je gratis VC Bladel sponsoren.

Hoe?

In plaats van rechtstreeks naar de webshop te gaan, ga je via de sponsor kliks link onder in de pagina van vcbladel.nl. Klik op het logo van Sponsor Kliks. Selecteer vervolgens de desbetreffende webshop en van alle aankopen die je dan doet, ontvangt de club commissie en het kost jou niets extra. Kleine moeite; groot plezier; klik hier.
3. Maatschappelijke stage

Beste jeugdlid,

wist je dat je de maatschappelijke stage opdracht óók kunt vervullen binnen VC Bladel?

Indien je een wedstrijd fluit, als teller ingedeeld bent of actief bent als hulptrainer dan kun je deze opvoeren als stage. Zorg ervoor dat je dit met de zaalwacht dan wel met je trainer regelt. Hij of zij kan dan namens VC Bladel het stageformulier ondertekenen.

Succes!!!

4. Fietsenstalling

Beste leden, 
wij hebben het uitdrukkelijke verzoek gekregen om de fietsen in de daarvoor bestemde fietsenstallingen te plaatsen. De locaties zijn te herkennen aan de fietsbeugels. Een leuke bijkomstigheid is dat je je fiets kunt vastmaken aan de beugels wat diefstal kan voorkomen. De fietsenstalling links om de hoek voorbij de ingang van de sporthal is tevens voorzien van een bewakingscamera.
5. Materialen
Beste volleyballiefhebber, graag aandacht voor het volgende. Zowel het Pius X-College als VC Bladel, en uiteraard ook andere sportverenigingen, gebruiken het materiaal van de sporthal. Bij een gezamenlijk gebruik zal er altijd wel iets over en weer te zeggen zijn over het opbergen en gebruik van het materiaal. Dit is vanaf de ingebruikname van de nieuwe sporthal en dit zal ook wel blijven, denk ik. Op zich is daar niets mis mee, mits we alert blijven op een goed en zorgvuldig gebruik van elkaars spullen. Let wel, het vorenstaande is geen verwijt, maar een herinnering op correct om te gaan met het sporthal materiaal en uiteraard ook onze eigen volleyballen. Let hierop.
Mochten jullie nog willen reageren, dan hoor ik dat graag.   
Materiaalman VC Bladel, Eric Janssen.
6. CMV Spelregels
De nieuwe NEVOBO spelregels voor de mini's zijn gepubliceerd. Klik hier.
7. Activiteiten
  • 30 november - Sinterklaas aanvang 18:00 X-Sport FF Die
  • 21 december - Kerstballentoernooi; aanvang 20:00
Inhoudsopgave

1. Minikamp 2016
2. Sponsor Kliks
3. Maatschappelijke stage
4. Fietsenstalling
5. Materialen
6. CMV Spelregels
7. Activiteiten
A-Sponsoren
Dames 1
Heren 1
B-Sponsoren
Heren 2
Heren 3
Heren 4
Dames 2
Dames 3
Meisjes B1
Meisjes B2
Meisjes C1
Meisjes C2
Dames Recr. 1
Dames Recr. 2
Dames Recr. 3
Dames Recr. 4
Dames Recr. 5
Copyright © 2016 Volleybalclub Bladel, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp