Copy
Nieuwsbrief VC Bladel - Mei 2016
Ken jij een potentiële sponsor? Klik dan hier!
Seizoen 2015-2016 - nr. 8
De definitieve teamindelingen voor het seizoen 2016-2017 zijn gepubliceerd. Lees hier verder.
2. Afmelden?

Om een werkbare situatie te creëren voor de Technische Commissie om de jaarlijkse team-, zaal- en trainersindelingen te kunnen maken, moeten zij kunnen uitgaan van een betrouwbaar stabiel ledenbestand. Begin mei worden de indelingen bekend gemaakt. Leden hebben dan tot 15 mei de gelegenheid om zich kosteloos af te melden als lid.

Afmeldingen ná 15 mei zijn dan nog een half jaar contributie plichtig. Indien je je voor deze datum afmeldt en je daarna weer aanmeldt zijn geen extra kosten verbonden. Vanaf 15 mei gaat de club namelijk allerlei investeringen doen zoals zaalhuur, trainerskosten, Nevobokosten gebaseerd op het dan geldende ledenaantal. Om te voorkomen dat de club een team moet terugtrekken met Nevobo boetes tot gevolg zijn leden die zich ná 1 augustus afmelden gewoon nog contributie plichtig tot het einde van het seizoen.

Let op: afmelding dient te gebeuren via een ingevuld afmeldingsformulier bij de ledenadministratie; Albrecht Rodenbachplein 8, Bladel.

3. Eindstanden
De Nevobo competitie is inmiddels afgesloten en de eindstanden zijn bekend. Voor VC Bladel betekende dit een 4-tal kampioenen. Een mooi resultaat. Hieronder het totaal overzicht van de sportieve prestaties.

 
4. Promotie Beach op donderdag & vrijdag
Hallo VC Bladel leden,
 
Graag wat extra aandacht voor onderstaande activiteiten rond Blael Beach 2016.
De beachcommissie wil alle VC Bladel-leden met kinderen of kleinkinderen in de doelgroep oproepen om gezellig mee te doen met de onderstaande evenementen. Verder willen we ook aan iedereen vragen om deze 2 activiteiten wat te promoten bij familie, vrienden of bekenden.
We willen dat het ook in 2016 allemaal weer succesvol verloopt.
 
Jack Legeland
Beachcommissie Vc Bladel
 
 
Bladel Beach  2016
Donderdag 16 juni Speule in het Zand  -  Vrijdag 17 juni   Click Beach
 
Op 18 en 19 juni is het weer beachvolleyballen op de markt in Bladel.
Voorafgaand aan dit sportspektakel is het zand op de markt gereserveerd voor de jonge jeugd van Bladel. Circa 200 a 250 kubieke meters zand en wat water garanderen speel- en strandplezier. We rekenen daarbij wel op goed weer. Meedoen is gratis.
Op donderdag 16 juni is het voor de 2e keer Speule in het Zand. Vanaf 16.30 uur, vrije inloop,  kunnen kinderen komen spelen in de grootste zandbak van Bladel. Kinderen van 1 tot 80 jaar zijn welkom. De kinderen mogen zelf speelgoed meebrengen. Intertoys Bladel zorgt dat er wat extra strandspeelgoed beschikbaar is. Ouders en grootouders zijn uiteraard ook van harte welkom. Voor de kinderen is er gratis ranja. De ouders en grootouders kunnen eventueel een drankje op een van de omliggende terrassen aan de markt nemen. Rond 19.30 uur is het bedtijd en wordt alles weer opgeruimd.
Op vrijdag 17 juni is het weer tijd voor Click on the beach. Vanaf  16.00 uur tot 18.00 uur organiseert Click weer een sport- en speelmiddag voor de basisschooljeugd van Bladel en omstreken. Iedereen die mee wil doen mag zich gewoon melden op de markt in Bladel. Ook bij dit evenement is er gratis ranja. Supporters van de kinderen kunnen eventueel een drankje nemen op een van de omliggende terrassen.
5. Volleybaldames in Japan...
...op jacht naar Olympische ticket. Lees hier verder.
6. Activiteiten
  • Zaterdag 21 mei - jubileum activiteiten & feestavond
  • Zomeravond volleybal toernooi op het Doolland veld op de maandagavond. Check de website kalender voor de datums.
  • 18-19 juni Beachvolleybal toernooi met op donderdag 16 en vrijdag 17 juni spelactiviteiten. Klik hier voor het programma van het beach weekend.
Inhoudsopgave
  1. Definitieve teamindelingen
  2. Afmelden?
  3. Eindstanden
  4. Promotie Beach
  5. Volleybaldames in Japan
  6. Activiteiten
A-Sponsoren
Sponsor Dames 1
Sponser Heren 1
B-Sponsoren
Heren 2
Heren 3
Dames 3
Dames 2
JB1
MB1
MC1
MC2
DR1
DR2
DR3
Copyright © 2016 Volleybalclub Bladel, All rights reserved.


Email Marketing Powered by MailChimp


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Volleybalclub Bladel · No address 1 · Bladel, Nb 5531 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp