Copy
Vijesti iz DPH Zagreb
View this email in your browser
Pokažimo hajdučko srce – Ivan treba našu pomoć
Prije godinu dana zagrebački hajdukovci pokazali su svoje veliko srce kad su se odazvali apelu prijatelja iz DPH Vukovar te prikupili značajna sredstva za pomoć Ivanu Mesiću, 10-godišnjem dječaku s Downovim sindromom kojem je u tom trenutku bila prijeko potrebna operacija s obzirom da su mu dišni putevi bili gotovo potpuno zatvoreni. Nažalost, stanje mu se ponovno pogoršalo te je potrebno prikupiti novac za skupu terapiju u inozemstvu. Rok za donacije uskoro ističe.
Stoga vas pozivamo da ove nedjelje 4.11. dođete u Bajdin dom na zajedničko gledanje utakmice Gorica-Hajduk te se pridružite humanitarnoj akciji za pomoć malom Ivanu. Pokažimo još jednom koliko je veliko hajdučko srce!
Svi vi koji nećete biti s nama u Bajdinom domu u nedjelju, a ukoliko možete odvojite koju kunu uplatom na dolje navedene račune.
PODACI ZA UPLATU IZ HRVATSKE:
Ivan Mesić
Braće Radića 4
32245 Podgrađe
Banka: Privredna banka Zagreb
IBAN: HR1523400093215343737
PODACI ZA UPLATU IZ INOZEMSTVA!
Ana Mesić
Brace Radica 4,
32245 Podgrađe,
Banka: Privredna banka Zagreb
IBAN: HR0423400093231942963
SWIFT (BIC): PBZGHR2X
 
Drugi međunarodni turnir DPH-ova u Krškom
U subotu 10.11. održava se 2. međunarodni malonogometni turnir društava prijatelja Hajduka kojeg zajednički organiziraju DPH Zagreb i DPH Krško, a održat će se u sportskoj dvorani u Krškom.
Na turniru nastupaju ekipe iz Beča, Siska, Zagreba, Dugog Sela, Vukovara i Krškog, a svoju momčad će imati i Naš Hajduk.
U večernjim satima sudionici malonogometnog turnira, svi ljubitelji bile boje i ljudi dobre volje druženje nastavljaju u Country pubu pa tko dulje izdrži 🙂 Svi ste dobrodošli. Vidimo se u Krškom!
 
Prijavi se i odlučuj o budućnosti svoga Kluba
Preduvjet za glasanje na izborima za Nadzorni odbor Hajduka je online prijava. Klikom na link www.nashajduk.hr/izbori/registracija ispuni kratki formular i korak si bliže e-glasanju. Rok za prijavu je 15.11., ali nemoj čekati zadnji dan i prijavi se odmah te tako ostvari priliku da odlučuješ o budućnosti Hajduka.
 
Društvo prijatelja HNK Hajduk u Zagrebu
www.dph-zagreb.com | Facebook: DPH Zagreb | dph-zagreb@hajduk.hr
 
Budi član Hajduka, učlani se ovdje.

DPH Zagreb je temeljem potpisanog ugovora s HNK Hajduk Split službena udruga navijača Hajduka.
Želite se odjaviti s liste? Učinite to ovdje


This email was sent to <<Upiši e-mail*>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Društvo prijatelja HNK Hajduk u Zagrebu · Zagreb · Zagreb 10000 · Croatia

Email Marketing Powered by Mailchimp