Copy
Nieuwsbrief ANNA Yoga, mei 2018

• • • •
Waarheid is .... 

“Waarheid is het leven zelf en is als een land zonder paden”, zei Krishnamurti ooit. Enkel door aan alle richtingaanwijzers voorbij te gaan, door alle systemen, overtuigingen en organisaties achter je te laten kun je zelf ontdekken wat waar is.
Stel je voor dat we iedere ochtend opnieuw met zo’n frisse en nieuwsgierige gemoedstoestand de  reis doorheen de dag, het leven zelf konden beginnen. ‘Het onvermoede tegemoet’, zoals frère Roger van Taizé het uitdrukte. Dan zou er geen plek meer zijn voor mechanisch denken en handelen maar kan er ruimte zijn in de geest voor verwondering.

Michiel op reis, ANNA Yoga blijft thuis
Najaar 2018 
Met een knipoog naar de oude traditie van de zwerfmonniken in India en de immer reislustige personages uit de boeken van Herman Hesse, Nikos Kazantzakis, Jack Kerouac en anderen, gaat Michiel dit najaar een paar maanden stappen, zwerven en soms stilstaan op deze prachtige aarde. Dit najaar zullen de lessen van Michiel worden overgenomen door de overige docenten van Anna yoga. We gaan er een mooi seizoen van maken, waarin het ook voor ons is weggelegd om het onvermoede tegemoet te gaan. Dezelfde yoga zoals je gewend bent van ANNA Yoga, vanuit net een beetje andere hoek aangeboden biedt de kans om yoga weer te beleven alsof het helemaal nieuw is! Komende weken krijg je de kans kennis te maken met jouw tijdelijke docent.
Speciale satsang • Verjaardag Michiel
Vrijdag 18 mei 19.30 - 20.30u
We vieren dat Michiel op 16 mei 60 jaar is geworden! Natuurlijk doen we dat met kiertan zingen en meditatie. Na afloop is er thee met iets lekkers. De laatste keer kiertan zingen is dit seizoen op vrijdag 8 juni Lees meer.
Retraite met Swami Maheshananda
1 t/m 3 juni 2018, Loenen
Weekend retraite met Swami Maheshanda uit Lonavala, India. We zullen verder gaan met het onderwerp van vorige jaar; het ego. "Ego in je dagelijks leven en in je yoga beoefening". Deze retraite is vooral geschikt voor mensen die zelf thuis yoga beoefenen en serieus bezig zijn met hun dagelijkse saadhana (spirituele oefening). De voertaal is Engels. Dit jaar is het ook mogelijk met je tent te komen. Lees meer
Afsluitend concert El Periguin  
donderdag 5 juli aanvang 20.00u
We sluiten dit sprankelende lustrum seizoen af met een flamengo concert door meester gitarist en goede vriend El Periguin. Onze yogazaal blijkt een bijzonder geschikte akoestiek te hebben voor de klanken van de flamengo gitaar.  Een avond yoga van de klank. Lees meer

En verder
Meivakantie 1 t/m 12 mei 
• Samen mediteren op 4 juni, 18 juni, 2 juli Lees meer
• Studie en meditatie met Michiel op vrijdag 22 juni 19.30 - 21.00u Lees meer
• Zomervakantie 3 juli t/m 26 augustus

Scrol door de agenda voor alle activiteiten van ANNA Yoga

www.annayoga.nl
mail@annayoga.nl
Anna Yogacentrum
ANNA Yoga
Kastanjelaan 33  •  6828 GJ Arnhem  •  T  026 443 14 13


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Anna Yoga · Kastanjelaan 33 · Arnhem, Gelderland 6828 GJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp