Copy
 
Share
Tweet
Forward
24 april 2022 - gratis - #TEX22 - V-TEX Kortrijk
¡Ola mi amor, <<Voornaam>>!

Lo sientes? Voel je het ook? Los primeros rayos del sol, terrasjes, rommelmarktio, nachos, cervezaats, musica…
Houdt u vast aan uw bretellos want...

La fiesta TEXtival sluipt dichterbij!
 
Speciaal voor jullie, muchachos y muchachas, hebben we weer een karrenvracht aan nieuwtjes.  Ontdek in deze nieuwsbrief onze nagelnieuwe affiche, alles van de line-up in onze TEXtify-playlist én exclusieve TEX-shirts 100% made in Tsjing Tsjang!
Que guapo, onze affiche!
 
Dit pareltje hebben we weer te danken aan de onuitputtelijke inspiracion van onze striptekenaar de la casa Pieter De Poortere en ontwerper del barrio The Boss Around.

Muchas gracias muchachos!
EXCLUSIEVE TEX-SHIRTS
100% made in Tsjing Tsjang
Onder het motto 'Support your local artist' ging TEXtival op zoek naar divers creatief talent uit de buurt. Ze ontwierpen een exclusieve T-shirt met een link met TEXtival of de Vetex-site. Bij TEXtival loopt ons bloed immers door de aderen van de buurt. Ons kloppend hart: de Vetex! En om de cirkel helemaal rond te maken worden de T-shirts ook bedrukt in Print Clinic in de Veldstraat. Deze T-shirts zijn beschikbaar in beperkte oplage en te koop via onze tijdelijke webshop of op TEXtival zelf.

Haast je langzaam naar de TEX-shop, want op=op!
© all images copyright protected
TEXtify
Zijn we er bijna, grote smurf? Ben je ook nagelbijtend aan het wachten tot het 24 april is? Niet getreurd, we hebben al het muzikale moois verzameld op deze spotify-afspeellijst. Met muziek van Rimojeki, El Ray, Pink Room, The Mars Model, Fat Bastard, Makadem en Broeklyn ft. Franklin. Wie heimwee heeft naar al het muzikaal geweld dat de vorige edities brachten, kan deze lijst beluisteren.

TEX22 is powered by:

En al onze gewaardeerde sponsors!

Voeg TEX22 toe aan je agenda:

Outlook

Google

Place to be: V-Tex, Pieter De Conincklaan 23, 8500 Kortrijk

Google Maps
Op hetzelfde moment: de grote rommelmarkt van San Juan, euh Sint-Jan!
E-mail
Website
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Opbrengst gaat integraal naar:
Buurtschool V-TEX
BOAS vzw


TEXtival schaart zich ook voor de volle 100% achter het buurtcollectief VTEX Tsjing Tsjang, dat ijvert voor een kwaliteitsvolle invulling van de Vetex-site. Meer info vind je op hun website en facebookpagina.
Copyright © 2022 TEXtival.


Wil je jouw voorkeuren wijzigen? Dat kan je hier. En hier kan je je uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp