Copy
 
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
23 april 2023 - gratis - #TEX23 - V-TEX Kortrijk
Wederom welkom op de werf, <<Voornaam>>!
 
De bouwwerken schieten goed op. Onze affiche maakt komaf met alle bouwclichés, want ze is er, stipt op tijd en zonder meerprijs! Ondertussen is ook de line-up compleet. Wil je weten waar de opbrengst van ons bouwfeestje naartoe gaat, check dan zeker onze goede doelen Re-Member en Refu Interim. En om je al helemaal in te leven in onze stoffige werf, kan je onze bands checken op onze TEXtify en TEXtidal playlists. Au boulot!
Affiche TEX23
Deze komt binnen als een wrecking ball, niet? Onze alom bejubelde affiche is opniew een pareltje van de hand van Pieter De Poortere en Agata Smok.
Re-Member en Refu Interim
De opbrengst van TEXtival gaat integraal naar Buurtschool V-TEX en jaarlijks wisselende goede doelen. Dit jaar zijn dat de vzw Re-Member die op een alternatieve wijze jongeren en (jong)volwassenen met psychische kwetsbaarheid bijstaat en Refu-Interim die vrijwilligerswerk aanbiedt aan nieuwkomers om zo hun taalkennis en netwerk uit te bouwen.
Full line-up
Ondertussen liggen alle aannemers vast zodat ons podium weer vakkundig zal verbouwd worden door 9 zotte bands. En zeg nu zelf, welke band is er beter om deze bouw line-up te vervolledigen dan De Spleet?
 
Maar meer dan pronken met onze bouwvakkersdecolleté, gieten we ook graag nog een extra fundering met onze sideshows Dr Green, Rijmtekkie Spansman - voor de gelegenheid omgedoopt tot Rijmtekkie Vakman - en de woordkunstenaars van Veel Vijven en Zessen.
TEXtify en TEXtidal
Makkie | Dranken Pauwels  | Omer Vander Ghinste | Win for Life

Voeg TEX23 toe
aan je agenda:

Outlook

Google Cal

Place to be: V-Tex, Pieter De Conincklaan 23, 8500 Kortrijk

Google Maps
E-mail
Website
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Opbrengst gaat integraal naar: Buurtschool V-TEXvzw Re-Member en Refu Interim.
Copyright © 2023 TEXtival.


Wil je jouw voorkeuren wijzigen? Dat kan je hier. En hier kan je je uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp