Copy
 
Share
Tweet
Forward
24 april 2022 - #TEX2022 - VETEX

Yieeehaaaa!

Omdat we de geur van een dampende weide missen en we daarin gesteund worden door die nonkels in Brussel die beslisten dat we gewoon mogen feesten...

.... presenteren wij met veel goesting en liefde - miauwkes - ...

...een mini versie van TEXtival op de V-Tex!

Eenvoudig concept: wij zorgen voor 3 bands, 1 DJ, bar en food. Jullie weten dan wel wat gedaan!
10 euro entree
beperkt aantal plaatsen
reserveer je plek op info@textival.be
THE MARS MODEL (F/B)
 
Onze headliner van de avond! De heren van The Mars Model voeren je mee door hun donkerste zieleroerselen, maar gooien tegelijk een ondraaglijke lichtheid in je smoel. Hun wapens hiervoor : aanzwellende rifs, pompende drums, no nonsense teksten en.. oh ja.... samen geteld enkele decennia ervaring in verschillende bands als Liar, Blindhorses, enz... Deze band zag begin 2019 het levenslicht en komt met een corona break hun EP's FrancoBelga & Sister Glory voorstellen.

Check ze op:
https://www.facebook.com/themarsmodel.official/
https://www.youtube.com/watch?v=2ALtDfaNSJw
en natuurlijk op onze wei op 4 september...
CHIAROSCURO (F)

Chiaroscuro, oftewel de techniek waarbij de licht-donkercontrasten sterker worden uitgebeeld dan ze in werkelijkheid vaak zijn, wordt vooral gebruikt in schilderkunst en fotografie. Deze bende uit Rijsel past ze echter met vlijmscherpe riffs en donkere bassen toe in hun muziek. Met volle vaart sleurt hun cold-postpunk je uit je comfortzone recht in de mosh-pit. Alors, on danse...

check ze op
https://chiaroscurolille.bandcamp.com/.../on-marche...
en natuurlijk op onze wei op 4 september...
ROCKFORD (NL)

Neen, niet de blauwgeaderde kaas, maar de geboorteplaats van de zanger in Illinois is de inspiratie voor deze bandnaam. Verdere inspiratie haalt de band aan de andere kant van US, in Seattle met al zijn Grunge grootheden zoals Soundgarden en Alice in Chains. Slome slepende stonerriffs die in je maag pompen met daarbovenop melodieuze zanglijnen die zich maar al te graag in je oor nestelen en daar de rest van de week vertoeven.

check ze op:
http://www.rockfordband.nl/
https://www.youtube.com/watch?v=-tmM5PJWgRk
https://www.facebook.com/RockfordNL
en natuurlijk op onze wei op 4 september...
DJ Dr Green

If you wanna dance darkish... Who you gonna call? Dr Green, off course !! Wie is er beter geplaatst dan dé dokter om na deze ziek(t)e periode dit feestje af te sluiten met een knallende DJ-set? Deze levende legende breit naadloos donkere industrial doorheen psychedelische grooves, maar steeds met een motto waar wijlen Leonard Cohen instemmend zou op knikken : You want it darker! Ooooh yes, we do!!

check de dokter op:
https://www.mixcloud.com/wimchristiaens/stream/
en natuurlijk op onze wei op 4 september...

Met de gewaardeerde steun van

E-mail
Website
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Opbrengst gaat integraal naar:
Buurtschool V-TEX
BOAS vzw


TEXtival schaart zich ook voor de volle 100% achter het buurtcollectief VTEX Tsjing Tsjang, dat ijvert voor een kwaliteitsvolle invulling van de Vetex-site. Meer info vind je op hun website en facebookpagina.
Copyright © 2021 TEXtival.


Wil je jouw voorkeuren wijzigen? Dat kan je hier. En hier kan je je uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp