Copy
 
Share
Tweet
Forward
Draken klaar? Check. Samurai-zwaard klaar? Check. Loempia's klaar? Check. Chinese vrijwilligers klaar? Check.

TEXtival klaar? Check. Zondag 28 april klaar? Check.

<<Voornaam>>, ben jij klaar?
Nadat we eerder al de bands en ARTopia aan jullie voorstelden, richten we nu graag alle aandacht op wat onze ongeduldige bengels al maanden vragen:

"Het is toch weer met een speeldorp?" Natuurlijk!

Daarnaast stellen we ook graag de V-TEX Sjotters voor, de Kortrijkse ploeg voor de Belgian Homeless Cup.

En helaas zijn Dirk Verfaille, Rudy Rakette en Rasta Ralph even met de rijzende zon verdwenen, maar ze stuurden ons wel een al even van de pot gerukte clip op van hun oosterse look-a-likes!

Tot slot onze grootste dankbaarheid, een lichte buiging en een knik met het hoofd - geheel en al volgens de oosterse gebruiken - voor onze hoofdsponsors: Howest en Dranken Pauwels!
speeldorp

Geen Textival zonder ons befaamd speeldorp. Met de meest spannendste avonturen voor de jongsten onder ons. Gratis inkom, geen ouders toegelaten en plezier gegarandeerd!

Circus daagt uit en verbindt. Amoukanama Productions is een internationale school die in Europa en Afrika actief is. Laat je verrassen door hun zotte acrobatie en uitdagende formaties.  Heb je de smaak te pakken en wil je ook hun trucs proberen?  Na hun show geven ze nog een korte workshop.


Klik hier voor meer info.

Maak kennis met Diooghenes De Jagher, de laatste telg uit een roemrijke jagersfamilie. Hij heeft zich door de jaren heen weten te specialiseren tot mensenkenner en gaat op zoek naar zeldzame menselijke exemplaren. Hij probeert deze te vangen en aan zijn collectie toe te voegen. Word je zijn laatste aanwinst?

Klik hier voor meer info.
Niet alleen in de tent kan je genieten van muziek. Undercover Theater trekt rond met accordeon en gitaar en zoekt mensen die zich willen laten verwennen door hun akoestische deuntjes.

Klik hier voor meer info.
 
Hang je graag de aap uit? Dan is boomklimmen echt iets voor jou. Verleg je grenzen en trotseer de hoogte. 
Zoals gewoonlijk sluiten we het kinderdorp af met een spetterende kinderdisco. Laat je gaan op de swingende beats van DJ Stijn!  En verder ook nog al onze vaste klassiekers : grime, ballonplooien, reuze schommels, ...
© all images copyright protected
Het speeldorp opent om 11u30
en sluit met een knal tijdens de kinderdisco rond 17u.  
V-TEX sjotters
De opbrengst van TEXtival gaat integraal naar buurtschool V-TEX, buurtwerk Kortrijk en de V-TEX sjotters.  

De Belgian Homeless Cup (BHC) is een sociaal-sportieve voetbalcompetitie voor mensen die kampen met dak- of thuisloosheid. Door de kracht van voetbal in te zetten wordt een re-integratieproces opgestart. Die kan van sociale of professionele aard zijn. Ook op fysiek vlak wordt vooruitgang geboekt, door te werken aan een betere conditie en gezondheid. 

De basis van de BHC zijn de lokale homeless teams. Er zijn 25 teams actief in de nationale competitie en 13 teams in de hoofdstedelijke competitie. De hoogdagen van de BHC zijn de nationale tornooien die wij op openbare plaatsen organiseren. Zo waren we al te gast op de markten en pleinen van Sint-Truiden, Mechelen, Brugge, Genk, Gent, Bergen enz. Enerzijds bieden we zo een podium aan onze spelers om hun kunnen te tonen, anderzijds brengen we op deze manier ook de problematiek van dak- en thuisloosheid onder de aandacht binnen deze steden.

Door dak- en thuisloze mensen mee te nemen in de positieve dynamiek van voetbal, kunnen we hen opnieuw geloof in zichzelf bijbrengen. Wij willen hen de kans bieden om in groep aan een gemeenschappelijk doel te werken en hen verantwoordelijkheden laten opnemen. 

Dirk Verfaille, Rudi Rakette en Rasta Ralph look-a-likes
Dirk Verfaille en Rudy Rakette zijn helaas met hun vrachtship blijven hangen bij Rasta Ralph in Jamaïca. Geen nood, ze hebben waardige vervanging gezocht én gevonden! Vergeet Tomorrowland, deze duizelingwekkende drieling brengt je helemaal in de magische sfeer van TEXtival 0.7 - China Style!

Met de gewaardeerde steun van


Voeg TEX07 toe aan je agenda:
 

Outlook

Google

Place to be: V-Tex, Pieter De Conincklaan 23, 8500 Kortrijk

Google Maps
Opbrengst gaat integraal naar:
Buurtschool V-TEX
Buurtwerk Kortrijk
V-Tex sjotters, de Kortrijkse ploeg voor de Belgian Homeless Cup


TEXtival schaart zich ook voor de volle 100% achter het buurtcollectief VTEX Tsjing Tsjang, dat ijvert voor een kwaliteitsvolle invulling van de Vetex-site. Meer info vind je op hun website en facebookpagina.
Copyright © 2019 TEXtival.


Wil je jouw voorkeuren wijzigen? Dat kan je hier. En hier kan je je uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp