Copy
 
Share
Tweet
Forward
24 april 2022 - gratis - #TEX22 - V-TEX Kortrijk
Nu zondag:
dia de la FIESTA
TEXtival!
Ruik je ook die lekkere chili, falafel en nacho's? Wil je nu al die frisse pint, dat heerlijk wijntje of die sunny mocktail aan je lippen zetten? Nog vijf lange dagen van wachten en geduld, maar zondag is het eindelijk zover: na twee stille en koude coronajaren, de Vetex opnieuw in vuur en vlam!

In de vorige edities van onze periódico TEXtivale kwam je al alles te weten over onze  line-up. Het wordt dringend tijd om los niños y las niñas onder el sol te plaatsen:
Benvenido in ons magnifico speeldorp!
In het speeldorp wonen alleen kindermensen met een dikke snorro en sombrero. Durf jij je ook te wagen in de wondere wereld van Villa Imagina, Charreria paardenracen en dansende cactussen? Ontmoet el misterioso Rey del Papel of het feëerieke Circus Pirluá. Begin je al te verlekkeren bij al dat leuks? Vergeet dan alvast je lasso niet, maar laat je ouders achter op het festivalterrein. Vanaf 11u30 mag je komen ravotten en om 16u30 sluiten we de boel af met een knal van een kinderdisco-oh-oh... dikke fiësta!!

Ontdek het uitgebreide programma op onze website!
SIDESHOWS TEX22
BOAS op WTV
Met de opbrengst van TEX22 steunt TEXtival ook BOAS, de Belgian Organisation for Adapted Swimming. BOAS is een zwemclub voor mensen met een beperking en staat open voor iedereen. Samen zwemmen is voor BOAS belangrijk, ieder volgens zijn of haar mogelijkheden. Maar het leven is meer dan zwemmen alleen. Ook buiten het zwembad wil BOAS de levenskwaliteit van haar leden verbeteren. Daarom zullen enkele BOAS-zwemmers ook meedraaien als vrijwilliger op TEXtival. Let’s rock together!
EXCLUSIEVE TEX-SHIRTS
TEXTIFY

TEX22 is powered by:

En al onze gewaardeerde sponsors!

Voeg TEX22 toe aan je agenda:

Outlook

Google

Place to be: V-Tex, Pieter De Conincklaan 23, 8500 Kortrijk

Google Maps
Op hetzelfde moment: de grote rommelmarkt van San Juan, euh Sint-Jan!
E-mail
Website
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Opbrengst gaat integraal naar:
Buurtschool V-TEX
BOAS vzw


TEXtival schaart zich ook voor de volle 100% achter het buurtcollectief VTEX Tsjing Tsjang, dat ijvert voor een kwaliteitsvolle invulling van de Vetex-site. Meer info vind je op hun website en facebookpagina.
Copyright © 2022 TEXtival.


Wil je jouw voorkeuren wijzigen? Dat kan je hier. En hier kan je je uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp