Copy
 
Share
Tweet
Forward

22 april 2018 // GRATIS // V-TEX, Sint-Jan (Kortrijk)

Ship ahoi, <<Voornaam>>!
 
De bende van Sint-Jan en zijn zjeekapitin blazen energieke stormwinden in de zeilen van TEXtival. Zij zijn er alvast klaar voor. U toch ook? Hun hilarisch filmpje vind je hieronder.

Ook de weergoden lijken TEXtival opnieuw gunstig gezind. De sfeervolle cocktail van concerten, acts, de rommelmarkt, het speeldorp en het kunstenparcours ARTopia staat al deftig te pruttelen in onze kombuis. Hier vind je het volledige tijdsrooster (of download het programma).

Wat verderop in deze nieuwsbrief vind je ook meer informatie over het Atlantis van de jongste matrozen: het TEXtival speeldorp! Scheepsjonkers die deze Bermudavierhoek betreden, zullen er gegarandeerd alles aan doen om er ook te blijven! Een impressie van het speeldorp - volwassenen niet toegelaten tenzij begeleid door een jonge matroos - vind je hier.

Ten slotte zetten we ook heel graag nog eens onze hoofdsponsors in de schijnwerpers: Vetex nv en Howest.

Tot zondag!
De bende van Sint-Jan en zin zjeekapitin, featuring Dirk Verfaille, Rudy Rakette en Rasta Ralph!

Speeldorp: kinderen en jongeren aan het roer!

Opnieuw werden alle zeilen bijgezet om een wervelend avontuur in elkaar te boksen waar kapitein Nemo bij zou verbleken. Word een stoere zeebonk met je eigenste (henna) tattoo, ga voor anker bij de havenradio van Quindo, doe de pittige piratendans of klim in masten van bomen tot helemaal aan het kraaiennest. Beleef samen met ons de zotste avonturen op de wilde baren en ver daarbuiten!
 
Een greep uit de immense schatkist:
De Letter Geletterden
Kinderradio door Quindo
Slapstick
(Productions en Zonen)
The Smokettes
Handpan door Carlos
Ballonplooien
Henna tattoos
Schommels
Kinderdisco!

Maak de beentjes los en laat je meeslepen door de swingende beats van Dj Mr. Oui. Verzoekjes zijn toegestaan!
En alsof alle bovenstaande speelgeweld nog niet genoeg was, hebben we ook nog dansworkshops voor kleuters en kinderen van de lagere school, een heuse creahoek, circustechnieken door Circus Woesh, boomklimmen, een initiatie graffiti en sporten met Jakob Dhaene. Jawadde!
Tot slot willen we de schijnwerpers ook eens richten op onze hoofdsponsors.
TEXtival, Poortgebouw V-TEX, Buurtschool V-TEX... allemaal varianten op Vetex nv, de textielfirma die vanaf haar ontstaan in 1929 op Sint Jan gevestigd was. Na de verhuis naar Ingelmunster in 2008, is Vetex nv - de Verenigde Textielbedrijven - uitgegroeid tot een wereldspeler in o.a. waterdichte stoffen. Omdat Vetex nv haar roots zeer genegen is, sponsort Vetex nv niet alleen het festival maar ook de buurtschool.
Ook Howest is met alle plezier opnieuw hoofdsponsor van ons festival. Dat is geen toeval. Howest heeft hetzelfde DNA als TEXtival : jong, fris, eigentijds en nét dat tikkeltje anders dan de anderen. Dat belooft!

Voeg TEX06 toe aan je agenda:
 

Outlook

Google

Place to be: V-Tex, Pieter De Conincklaan 23, 8500 Kortrijk

Google Maps

Met de gewaardeerde steun van

Opbrengst gaat integraal naar:
Buurtschool V-TEX
Buurtwerk Kortrijk
De Vaart


TEXtival schaart zich ook voor de volle 100% achter het buurtcollectief VTEX Tsjing Tsjang, dat ijvert voor een kwaliteitsvolle invulling van de Vetex-site. Meer info vind je op hun website en facebookpagina.
Copyright © 2018 TEXtival.


Wil je jouw voorkeuren wijzigen? Dat kan je hier. En hier kan je je uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp