Copy
 
Share
Tweet
Forward
25 april 2021 - #TEX08 - V-TEX
¡Qué pena, <<Voornaam>>!

Dit bericht zal je geenszins verrassen. Ook TEXtival moet noodgedwongen de handdoek in de ring gooien.

Kortrijk annuleert alle evenementen en vrijetijdsactiviteiten tot 15 mei (waaronder de rommelmarkt van Sint-Jan). Ons fantastisch familiefestival zal zich daar noodgedwongen bij aansluiten. Ook al vinden we het enorm jammer, wij volgen de levensnoodzakelijke richtlijnen graag op.

Omdat het lang onzeker kan blijven, gaan we niet op zoek naar een nieuwe datum later op het jaar. Met veel nieuwe moed en bakken energie verschuiven we TEXtival 2020 naar 25 april 2021. We zijn er zeker van dat jullie daar allemaal present zullen zijn en dubbel zoveel plezier zullen maken! Schrijf jullie dus maar meteen in op ons evenement.

Ondertussen gaan we ons focussen op wat nu echt belangrijk is: goed voor onszelf en elkaar zorgen en die wereld rondom zo snel mogelijk terug gezond krijgen. Samen slaan we die beestjes tot moes!

Warme groeten,

TEXtival

Met de gewaardeerde steun van

E-mail
Website
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Opbrengst gaat integraal naar:
Buurtschool V-TEX
BOAS vzw


TEXtival schaart zich ook voor de volle 100% achter het buurtcollectief VTEX Tsjing Tsjang, dat ijvert voor een kwaliteitsvolle invulling van de Vetex-site. Meer info vind je op hun website en facebookpagina.
Copyright © 2020 TEXtival.


Wil je jouw voorkeuren wijzigen? Dat kan je hier. En hier kan je je uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp