Copy
 
Share
Tweet
Forward

22 april 2018 // GRATIS // V-TEX, Sint-Jan (Kortrijk)

Ship ahoi, <<Voornaam>>!
 
Aan de horizon ontwaart ons lodderoog - het ander oog zit verstopt achter een zwarte ooglap - al stilaan de feestelijke contouren van het gezelligste vasteland van het voorjaar: TEXtival. Hoog tijd dus om jullie, landrotten, in te lichten en een digitale postduif los te laten met onze splinternieuwe affiche, het programma van ARTopia en de volledige line-up . En ontdekte je al de vangst van de dag in onze TEXtival-Spotify?
Affiche #TEX06 - all gratz to Pieter De Poortere en Rijmtekkie Spansman!

ARTopia duikt Sint-Jan in

 

Vorig jaar liet TEXtival voor de eerste keer zijn kunstenboot te water. Met een knallende kruik brandewijn tegen de romp werd het schip ‘ARTopia’ gedoopt. Na die succesvolle eerste afvaart steekt ARTopia tijdens TEX06 voor de tweede keer van wal.
 
Opnieuw wordt het graffitigebouw op de Zeetex (ook wel de Vetex genoemd) de experimentele vrijhaven voor live performances van geluidskunst en poetry slam en voor een expo met werken van diverse kunstenaars.

Maar ARTopia gooit het dit jaar ook over een andere boeg en wendt daarbij de steven naar de Sint-Jansbuurt.

Een schatkaart toont de route naar drie onbekende maar paradijselijke eilandjes waar uiteenlopende kunstenaars hun werken laten zien: Stasegemsestraat 112, de Sint-Janskerk en Still Architectuur.

Wie zijn schip heelhuids terug naar de veilige wateren van de Zeetex navigeert, ontvangt een verrassing!

Bekijk snel het programma en ontdek er de namen van alle kunstenaars!

Ook de line-up is compleet

Deze negen bands uit binnen- en buitenland zullen u op #TEX06 ongetwijfeld doen heupwiegen als een onstuimig optimistje, swingen als een jeugdig jacht of grofweg beuken als een splijtende speedboot!

TEXtify al ontdekt?

Beluister onze TEX06-afspeellijst en geniet van een selectie van bands die de line-up van TEX06 sieren! Of geniet met deze afspeellijst nog eens van de bands van vorige edities.

Voeg TEX06 toe aan je agenda:
 

Outlook

Google

Place to be: V-Tex, Pieter De Conincklaan 23, 8500 Kortrijk

Google Maps

Met de gewaardeerde steun van

Opbrengst gaat integraal naar:
Buurtschool V-TEX
Buurtwerk Kortrijk
De Vaart


TEXtival schaart zich ook voor de volle 100% achter het buurtcollectief VTEX Tsjing Tsjang, dat ijvert voor een kwaliteitsvolle invulling van de Vetex-site. Meer info vind je op hun website en facebookpagina.
Copyright © 2018 TEXtival.


Wil je jouw voorkeuren wijzigen? Dat kan je hier. En hier kan je je uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp