Copy
Nyhetsbrev från Systrar i bergen - maj 2016
View this email in your browser

Systerkväll tillsammans med Rosa Skrot


Hurra! Nu bjuder vi in alla er till en Systerkväll i samarbete med våra nya partner och gymmet Rosa Skrot. Boka in onsdag 1 juni i din kalender, kl 17.30-19.00. Då får du träffa några av oss från Systrar i bergen tillsammans med tjejer från Rosa Skrot. 

För er som vill delta i ett träningspass så kommer instruktör från Rosa Skrot att bjuda på ett funktionellt träningspass på 30 minuter. Alla övningar är bra förberedelse inför sommarens resor till bergen. Funktionell styrka startar kl 17.30. 

 

 


Sommarresor till Hemavan och riktiga fjäll


Har du också drömt om att springa längs en fjällkam och en stig mot en horisont i bergen som aldrig tycks ta slut? Vår sommarresa till Hemavan utgår från dig som inte tidigare har provat, har liten erfarenhet eller för dig som kanske framförallt vill träffa nya vänner i bergen.

Resepaketet weekend i Hemavan inkluderar aktiviteter som allmountain-cykling längs en fjällkam med oslagbart vacker utsikt samt enklare traillöpning på fjället i olika typer av terräng och längd. Vi är flexibla under vår weekend och det är du som gäst som tillsammans med oss som bestämmer vad vi vill göra under dagarna. I vårt resepaket ingår 1 dags cykelhyra och att Systrar i bergens vana reseguider tar med gästerna ut på två turer på fjället, detta kallar vi för trail.

Läs mer om sommarens resor här >>  Foto: Erik Nylander
Erbjudande till alla resande gäster


Alla våra gäster får kostnadsfritt träna vid tre tillfällen på Rosa Skrot innan bokad resa. Erbjudandet skickas ut i samband med bekräftad bokning. 
Psst, följ oss på instagram och sprid gärna dina äventyr med hashtag #systraribergen.  Nyhetsbrev


Tycker du att någon som du känner ska läggas till i adresslistan för kommande utskick? Maila då till hej@systraribergen.se med ämnesraden "Nyhetsbrev" och vilken mailadress som ska läggas till. 
Copyright © 2016 Systrar i bergen AB All rights reserved.
www.systraribergen.se 

Our mailing address is:
hej@systraribergen.se

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 


This email was sent to johannawestberg@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Systrar i bergen AB · Atlasvägen 27 · Nacka 13134 · Sweden

Email Marketing Powered by MailChimp