Copy
Bekijk deze email in uw browser
22 oktober 2018
www.natuuraartselaar.be

Wat vind je in deze flits?

  • Behaag natuurlijk 2018
  • Vogelvoederhuisjes knutselen
  • Natuur.kalender.2019
  • Noteer ook reeds in je agenda

Behaag natuurlijk 2018: laatste week

Nog tot en met 31 oktober 2018 kunt u uw steentje voor de natuur bijdragen door tegen sterk verlaagde prijzen streekeigen haagplanten te kopen. 

In ons aanbod besteden we speciaal aandacht aan streekeigen groen voor kleinere tuinen. De prijzen van de pakketten liggen door de massale samenaankoop lager dan de kleinhandelsprijs. Want reeds 32 gemeenten nemen deel aan deze actie. Het plantmateriaal is ook van zeer degelijke kwaliteit.

Extra aanbod

Dit jaar bieden we weer bijenhotelletjes aan. Het gaat immers niet goed met onze wilde bijen, die zo belangrijk zijn voor de bevruchting van onze bloemen en dus ook voor de productie van ons fruit.

Bestellen

Alle info kan u hier vinden.

Wo 14 nov: Vogelvoederhuisjes knutselen

Nu het stilaan winter wordt, vinden de vogels alsmaar minder voedsel. Maar dan kan jij hen helpen. Hoe?

Door een voederhuisje te timmeren en daar allerlei lekkers voor de vogels in te leggen. Voor we gaan timmeren, zorgt de bib voor een fantasierijk en knus voorleesmoment over de natuur en de herfst.

Kinderen tussen 5 en 10 jaar zijn welkom samen met hun mama, papa, oma of opa in de school Cadé, Carillolei van 14:00 tot 15:30.
De activiteit in samenwerking met het Cultureel Centrum en de Bibliotheek is gratis, maar inschrijven ten laatste 31 oktober is noodzakelijk bij Ria Thys, 0476 33 79 36. Nog slechts 4 plaatsen vrij!!!

Natuur.kalender 2019!

Onze nieuwe kalender is nu verkrijgbaar! Laat je elke maand verrassen door de allermooiste natuurbeelden. Het thema is dit jaar Vogels.
12 recto-verso bladen, 20 cm x 30 cm. Open gevouwen staat bovenaan telkens een foto, de onderzijde bestaat uit de kalender-gegevens. De bladen zijn aan elkaar gehecht met een ringsysteem.
Voor 10 euro heb je een jaar lang elke maand een nieuwe mooie foto aan je muur.
Te bestellen bij Natuurpunt Aartselaar door storting op rekening BE07 5230 8080 0166. Gratis levering, voor zover je woonachtig bent in Aartselaar.
Met het bestellen van de Natuur.kalender heb je niet alleen een steuntje voor het geheugen, maar je ondersteunt ook de goede doelen van Natuurpunt! Ook leuk als cadeautje.

Komende activiteiten

Noteer reeds in je agenda (meer info op onze website):
Nog geen lid? Sluit je snel aan bij de grootste natuurfamilie van Vlaanderen en geniet van de vele voordelen!
Facebookpagina
Website

Je kan je voorkeuren wijzigen of uitschrijven uit de lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp