Copy
Bekijk de E-mail in uw browser

Welkom bij de Valto nieuwsbrief van juni 2016

Website in een ander jasje

Misschien heeft u het al gezien: onze website heeft een nieuw jasje gekregen. Op onze homepage wordt u voortaan ontvangen in een nieuwe omgeving, waar u een uitgebreid overzicht te zien krijgt van de keuzemogelijkheden. De site ziet er daarnaast frisser en eigentijdser uit en ook het navigeren is gemakkelijker gemaakt. Kijkje nemen?
Dat kan op http://www.valto.nl.


Tijdelijke toelating voor Hyperclean X

Staatssecretaris Van Dam van Economische Zaken heeft een tijdelijke vrijstelling verleend voor het gebruik van Valto’s Hyperclean X ter bestrijding van PSTVd in de bedekte teelt van paprika. De vrijstelling is ingegaan op 2 april en geldt 120 dagen. Hyperclean X is het enige op basis van chloor toegestane ontsmettingsmiddel, dat ook geschikt is voor ontsmetting volgens het Ralstonia-hygiëneprotocol. 

Meer over de tijdelijke toelating in de Staatscourant
Alles over onze Hyperclean-producten leest u op onze website


Nieuwe proef in de startblokken

In de vorige nieuwsbrief berichtten wij over de geslaagde komkommerbont-informatiebijeenkomst, die wij in november organiseerden. Op deze middag vertelden wij de aanwezige geïnteresseerden onder meer over een proef die Valto heeft opgezet om op basis van cross-protectie de problemen met het komkommerbontvirus te verminderen. De proef loopt nog even door en de resultaten hiervan zijn dusdanig veelbelovend, dat deze zomer gestart wordt met een vervolg.


Valto & de Club van 100

Wist u dat Valto lid is van de Club van 100? Innovatie en ontwikkeling in de glastuinbouw zijn de voornaamste doelstellingen van de Wageningen UR Club van 100. Uiteraard draagt Valto hier graag een steentje aan bij!


Copyright © 2016 Valto, All rights reserved.
Photography: Gerard Vellekoop, stock.