Copy
Een frisse start in de lente: Goedkoper lessen volgen en tips voor lente schoonmaak 
View this email in your browser
Lieve yogi,

Het is lente, het seizoen waarin de natuur weer tot leven komt. De vogeltjes fluiten, het is langer licht en er verschijnt weer kleur in de natuur. Om een frisse start te maken is het fijn als je eerst bekijkt wat jou niet meer dient, wat je achter je wil laten.  De lente is daarom dé tijd om te detoxen. En detoxen gaat niet alleen om gezonder leven, maar over ruimte creëren.
Vaak worden er in januari goede voornemens gemaakt, maar eigenlijk is het nu de tijd. Nu er meer licht is, heb je vaak al meer energie. Welke lagen mogen afgepeld worden zodat je vanuit je kern een intentie kunt zetten voor de komende periode? 
In deze nieuwsbrief vind je tips voor het houden van lenteschoonmaak in en om je heen zodat je een nieuwe, frisse start kunt maken (een GRATIS meditatie!). Is het jouw voornemen om beter voor jezelf te zorgen? Vanaf nu zijn er ook 20 rittenkaart voor de yogalessen verkrijgbaar (goedkoper!) en voordelige pakketten voor privésessies.

Veel leesplezier!

Liefs,

Merel

 

20 rittenkaarten

Naast de 10 rittenkaart kan je nu ook een 20 rittenkaart aanschaffen. Met deze kaart ben je voordeliger uit!

20 rittenkaart 6 maanden: € 180 (Je komt gemiddeld 1 keer per week naar de les en je betaalt € 9 per les)

20 rittenkaart 3 maanden: € 175 ( Je komt gemiddeld 2 keer per week naar de les en je betaalt € 8,25 per les)

Nu verkrijgbaar via Momoyoga!

 
Ben voordeliger uit met een privésessie pakket!

Wil je vaker een moment van diepe ontspanning in je leven? Beter voor jezelf zorgen? Vanaf nu zijn er verschillende pakketten verkrijgbaar:
 
- Detox pakket  3 sessies in 2 weken  € 120 ipv € 150

- Relaxpakket 3 maanden               3 sessies in 3 maanden € 135 ipv € 150
          
- Relaxpakket 6 maanden               6 sessies in 6 maanden € 260 ipv € 300

Nu verkrijgbaar via Momoyoga of stuur een mail naar info@paksini.nl voor meer informatie.
 
Gratis meditatie

Lente schoonmaak in je hoofd

Wil je ruimte creëren in je hoofd? Volg dan deze gratis meditatie op het Youtube kanaal van Paksini. Je kunt je meteen abonneren je op mijn Youtube kanaal zodat je een melding ontvangt als er gratis yogalessen en meditaties verschijnen.


 
Yoga XXL 9 april (nog 2 plekken beschikbaar)

Op 9 april is de derde editie van Yoga XXL. Wil je meedoen? Je kunt je inschrijven via Momoyoga of een mail sturen naar info@paksini.nl.
Investering: 2 lessen van je rittenkaart plus een bijbetaling van € 5 of € 27,50 los. 
 
Detox tip: Warm water met citroen

Een supersimpel drankje om je dag goed te beginnen. Dit drankje zorgt ervoor dat je spijsverteringsvuur gaat  branden. Citroen bevat ook nog eens heel veel vitamine C dus goed voor je weerstand. 
Je kunt dit het beste meteen drinken als je wakker wordt. Vul een groot glas met lauwwarm water en pers daarin een halve citroen uit. Dat is alles, supersimpel dus! Proost!


 
Een fris huis in de lente 

Maak je in de lente je huis helemaal schoon? Het is heel fijn om je huis ook energetisch te reinigen. Hiervoor kan je salie en palo santo gebruiken.
Doe een paar blaadjes salie in een abalone schelp of schaaltje en steek aan. Je kunt door alle ruimtes in je huis lopen en de rook goed verspreiden. Laat even inwerken (15-30 minuten). Daarna zet je deuren en ramen open zodat de rook weg kan. Steek daarna Palo Santo hout aan in je schelp of schaaltje en loop door alle ruimtes. De salie reinigt en de palo santo zorgt voor positieve energie (en ruikt ook heel lekker).

Verkrijgbaar bij Pleïade
Salie: vanaf € 3,25
Palo Santo: € 5,95
Abaloneschelp: vanaf € 9,95

 
Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om de nieuwsbrief te lezen. Ik hoop je snel te zien in één van de lessen of bij Pleïade. 

Liefs,

Merel

P.S. Ik zou het erg fijn vinden als je een recensie achterlaat op Facebook of Google ;) Alvast bedankt voor de moeite. 
Copyright © 2017 Paksini Yoga, All rights reserved.