Copy
Lieve yogi,

Het einde van het jaar is in zicht. In deze donkere en vaak drukke maand is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Om het goede voorbeeld te geven heb ik besloten Paksini in de Kerstvakantie te sluiten. Verderop vind je een aantal nieuwe video's en tips zodat ook jij goed voor jezelf kunt zorgen.

Vanaf januari gaan er een aantal dingen veranderen. Nina vertrekt voor een langere periode naar het buitenland en ik heb een aantal superlieve en bezielde docenten gevonden die les komen geven bij Paksini. Ben je nieuwsgierig geworden? Je leest meer over het nieuwe rooster en de nieuwe docenten verderop in de nieuwsbrief. 
Tijdens de gratis Paksini Kerstavond op 21 december sluiten we het jaar samen af en nemen we afscheid van Nina, ik zou het superleuk vinden als je daarbij bent. Geef je tijdig op in verband met de beschikbare ruimte en zodat het Bio-Café weet hoeveel lekkernijen ze kunnen maken. 


Veel leesplezier!

 

Last van decemberstress? Geef jezelf tijd, rust en aandacht. Schrijf je in voor een yogales!

Boek hier je les

Nieuwe docenten

Vanaf januari zijn er een aantal nieuwe docenten bij Paksini. Op dinsdag kan je om 19:00 een Dru Yogales volgen bij Astrid de Nijs en Mechteld Keller geeft om 20:30 een Hatha Flow les. Neem een kijkje op hun websites om alvast kennis te maken.

 

Nieuwe rooster
Vanaf 8 januari gaat het nieuwe rooster in. Klik hier voor het nieuwe rooster. Wil je op een ander moment een privésessie inplannen? Stuur dan een mail naar info@paksini.nl

Paksini Kerstavond

Heb je het afgelopen jaar les gevolgd bij Paksini? Kom dan het jaar afsluiten met een fijn samenzijn. We mediteren, delen, eten en drinken samen. Je wordt getrakteerd op thee en wat lekkers van het Pleiade Bio-Café. Je mag natuurlijk ook zelf wat lekkers meenemen.  
Deze avond is voor leden van Paksini. Deelname is gratis. Inschrijven via het rooster i.v.m. beschikbare ruimte.
Kerstvakantie
Van 25 december t/m 7 januari is Paksini gesloten. Kom je daardoor niet uit met je rittenkaart? Stuur een mail naar info@paksini.nl om je kaart te laten verlengen. 

Decembertips

Als de dagen donker en koud zijn wil ik het liefste binnen blijven. Op de bank met man, deken en kat. En dat is heerlijk, het hoort bij de winter. De winter is het seizoen met de meeste yin energie. Yin energie is donker, koud en naar binnen gericht. En juist in deze tijd van het jaar wordt er best wel wat van je gevraagd. Sinterklaas, kerstborrels, familiebezoeken, cadeautjes kopen in een overvolle winkel.. Kortom, allemaal dingen waardoor je energie naar buiten getrokken wordt. Daarom heb ik een aantal tips voor je verzameld en video's opgenomen die je helpen de drukke, donkere decembermaand door te komen. Lees hier verder.

Copyright © 2017 Paksini Yoga & Reiki, All rights reserved.